Izvor: Happy BSC
12.04.2024 u 20:05
2

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Sećanje na ruske dobrovoljce koji su se borili za Srbiju

Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

Gosti večerašnje emisije su poblicista Igor Ivanović, političar Aleksandar Šešelj i novinar Danilo Tvrdišić. Večeras se u emisiji govori o ruskim dobrovoljcima koji su se borili za Srbiju 

-Setimo se pukoivnika Rajevskog, koji je poslužio Tolstoju za lik Vronskog. Vrlo je komplikovana duša ruskog čoveka, nema ruskog čoveka bez poznavanja pravoslavlja, onog trenutka kada je krenula obnova Hrama Hrista Spasa u Moskvi krenula je obnova Rusije, kaže Ivanović.

-Rusofobija je ukorenjena u zapadnom svetu, i oni pravoslavlje vide kao deo ruske kulture, a tako gledaju i Srbe, kao male Ruse, uvek su tako postupali prema nama, Karl Bilt je rekao da je pravoslavlje najveći neprijatelj Zapada, to je rekao i nekadašnji general Ben Hodžis, ne treba se zato iznenaditi, njihov plan je da unište Rusije,  kaže Šešelj.

-Pravoslavlje čuva duhovni identitet Rusa, Srba, njima sveta svaki identitet da bi ostvarili svoje kolonijalne, robovlasničke namere, njima je cilj ovladavanje nad kompletnom ličnošću čoveka, ova ideologija sada na Zapadu je najbliža nacizmu, kad govore o drugima uvek govore sa visine, da oni polažu pravo od Boga dato da upravljaju čovečanstvo, zato ovaj rat nije samo rat Rusije sa Ukrajinom ili Zapadom, već rat dobra i zla. Mnogo ruskih dobrovoljaca se borilo u Srbiji, ali i mnogo Srba se bori sad u Rusiji, kaže Tvrdišić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Sećanje na ruske dobrovoljce koji su se borili za Srbiju”

  1. Amerikanci partnerstvo doživljavaju kao muž nasilnik koji zlostavlja svoju ženu. Bije, vredja, zastrašuje i ekonomski ucenjuje i smatra da treba da ga voli i nije mu jasno zašto ga ne voli kada je nije ubio a mogao je.

    6
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter