Izvor: BSC Happy
14.04.2024 u 20:18
4

OVO JE BIO POČETAK RATA KOJI ĆE ZEMLJU PRETVORITI U PRAH, IRAN JE POKAZAO ZUBE: „AKTUELNOSTI“ o sinoćnjem napadu na IZRAEL

Aktuelnosti – 782. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 191. dan RATA U IZRAELU

Dragoslav Bokan je napomenuo da je bio stava da će udar Irana biti kontrolisana rekcija, isključivo pitanje časti 

– Ovo izgleda kao de predizbone kampanje Džoa Bajdena. Mi više ne možemo da budemo sigurni ko je organizovao onu vrstu nebrige Izraela 7. oktobra. Ne mogu da objasnim to sem mešanjem CIA-e. Izaziva se rekacija. Kako je mogao Iran da ne reaguje? To daje priliku da Izrael ponudi svoje stradanje, u odnosu na stradanje Palestinaca u Gazi. Govorio sam da ništa neće biti od ovoga, bio sam ubeđen da će se desiti ono što se desilo, to je udar koji čuva čast, ništa više. Obe države Izrael i Iran su metafizičke države – kaže Bokan.


Božidar Zečević smatra da je Bliski istok uvek žarište sukoba, ali da je aktuelni sukob nešto posebno

– Onaj ko je sve ovo zamesio, on je ovo i smirio. Mislim da će se na tome sve zavšiti privremeno. Svakih 10 godina se dešava neki rusvaj u zemljama polumeseca. Bez obzira na eventualne promene u Americi, ova situacija ostaje žarište krize, jer se upliću novi elementi, kojih ranije nije bilo. Kada se napadne konzularno predstavništvo, sada se ne brane, kaže se jesmo napali, time se opravdava državni terorizam – ističe Zečević.


Sreten Egerić je objasnio kako je tekao napad na Izrael

– Iran je ovim napadom spasao svoju čast, možemo da dobacimo do vas, da probijemo vaš PVO. Projektili su preko Iraka upućeni ka Izraelu. Pre svih projektila, koriste se bespilotne letilice i one služe da iscrpe i zbune PVO i nakon toga da omoguće prodori visokopreciznim i visokorazarajućim projektilima – kaže Egerić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “OVO JE BIO POČETAK RATA KOJI ĆE ZEMLJU PRETVORITI U PRAH, IRAN JE POKAZAO ZUBE: „AKTUELNOSTI“ o sinoćnjem napadu na IZRAEL”

  1. Da vodimo računa , ako nas proglase genocidnim onda mogu primiti i kolektivno priznati lažnu državu Kosovo gde se možda neće pitati država o priznanju koja je proglašena za genocidnu . Samim tim bi lažna država bila priznata kolektivno , treba svi da se pitamo , zašto uporno hoće da nas proglase za genocidne , koje su im namere , svi pa u vrapci znaju d anismo genocidni niti smo radili takve stvari , ali koje su namere , šta dobijaju , a Rusi da razmišljaju o institiciji Svetskoj koja bi se bavila priznanjima novih država , d akojim sluajem ove pshopate to već nemaju na umu d arade po svom uobičajenom modelu , naravno kriminalnom … ko da više njemu država ili ako meni to odgovara evo ti država.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter