Izvor: BSC Happy
15.04.2024 u 20:20
3

GOSTI „AKTUELNOSTI“ OTKRIVAJU POČINJE LI TREĆI SVETSKI RAT: Evo kakav će da usledi odgovor IZRAELA

Aktuelnosti – 783. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 192. dan RATA U IZRAELU

Svetislav Lutovac smatra da će obaveštajne službe sprečiti razbuktavanje sukoba

– CIA i MI6 i Mosad će biti u koordinaciji pokušaće da ovajs ukob minimilazuju. Sukob će ostati na nivou niskog intenziteta. U svakom slučaju Iran je pokazao dostojanstvo, pokazao je da se ne plašo oružanih snaga Izraela. Ovaj prvi nalet je pokazao da su upotrebljene hipersonične rakete. Ovo je bio veliki test za Gvozdenu kupolu i Izrael je pokazao koji je maksimum Gvozdene kupole. Ovakva odbrana sada, a 7. oktobra nije mogla da odgovori? – kaže Lutovac.


Vinko Pandurević kaže da smo naseli na zapadnu propagandu kako zbog Irana započinje svetski sukob

– Ovde se desila akcija i protivakcija i sada je status quo labilne ravnoteže. Odmah postavljamo pitanje da li je ovo početak Trećeg svetskog rata, a zašto ne pitamo kako to nije počeo pre 13 dana kada je Izrael lansirao rakete, kada je Hezbolah gađao Izrael. To je iz razloga da se Iran prikaže kao pretnja, kao deo „osovine zla“. Birali su ciljeve, nisu proizveli takve štete da bi Izrael mogao biti ratoborniji – rekao je Pandurević.


Miroslav Španović je rekao kako Iranu nema ravnog na Bliskom istoku

– Iran je zemlja koja ima najveću terirotiju u tom delu sveta, svi gradovi i većči centri se nalaze između brda, to je zemlja neverovatnih mogućnoti, naročito vojno. Efekti koji su ostvareni su ostvareni. Treba znati da između Izraela i Irana se nalaze Sirija, Irak, Jordan i Saudijska Arabija – zaključuje Španović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “GOSTI „AKTUELNOSTI“ OTKRIVAJU POČINJE LI TREĆI SVETSKI RAT: Evo kakav će da usledi odgovor IZRAELA”

  1. Seljačine ratuju , vidi se po tome što nikome ništa nije sveto , drugačiji su oni koji su izazvani pa moraju da ratuju , tačno se vidi ko je čiji po načinu ratovanja i ko daje savete .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter