Izvor: SPORTKLUB
20.10.2023 u 18:16
0

ATP STOKHOLM: Imer predao Kecmanoviću, za finale protiv Kotova

Srpski teniser Miomir Kecmanović obezbedio je plasman u polufinale ATP turnira u Stokholmu, pošto je savladao domaćeg tenisera Elijasa Imera, koji je zbog povrede predao meč pri rezultatu 6:0, 3:2 za 53. reketa sveta.

Miomir je tako obezbedio plasman u svoje treće polufinale ove godine, a protiv Pavela Kotova će imati priliku da izbori učešće u trećem ovosezonskom finalu.

„Nije bilo lako. Kada vidite da se rival muči, teško je ostati fokusiran. Želim mu brz oporavak i da se što pre vrati na teren. Pokušavao sam da igram dobro iako on nije mogao da se kreće“, rekao je Srbin i dodao:

„Dobro igram ove nedlje, bolje nego ranije. Nadam se da ću tako nastupiti i sutra. Bilo je teško protiv Kotova u prethodnom međusobnom susretu, nadam se pobedi.“

Ukoliko i u tome Kecmanović uspe, možda će se u borbi za svoj prvi ovosezonski trofej naći sa sunarodnikom Laslom Đereom, koji se nalazi u drugom delu kostura i očekuje čevrtfinalni susret protiv Tomasa Mahača.

Kecmanović je prethodno savladao posrnulog prvog nosioca tunrira Holgera Runea rezultatom 7:6, 6:2.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter