Izvor: Informer
03.10.2023 u 18:55
0

BRAVOOO!!! CRVENA ZVEZDA UPLATILA POMOĆ PORODICAMA UBIJENIH NA KIM!!!

KK Crvena zvezda izdao je zvanično obaveštenje u kojem navodi da je klub uplatio jednokratnu pomoć svakoj porodici ubijenih Srba na Kosovu i Metohiji.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu crveno-belih, ova suma ne može da vrati živote stradalih u Banjskoj, ali je gest podrške srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

„KK Crvena zvezda Meridianbet uplatio je svim porodicama naših stradalnika iz Banjske na našem Kosovu i Metohiji sumu od po milion i dvesta hiljada dinara kao jednokratnu pomoć“.

Dalje navode su smatrali da je neophodno pomoći porodicama ljudi koji su izgubili živote braneći svoja ognjišta.

„Ovaj čin koji nažalost, neće vratiti živote svih koji su stradali u Banjskoj, smatrali smo neophodnim kako bi pomogli porodicama koji su izgubili najbliže braneći svoja ognjišta i zemlju, ali i kao javni gest podrške našem narodu na KiM u celini koji već dugi niz godina živi izuzetno teško na toj teritoriji Republike Srbije“.

Na kraju su dodali da je jako bitno da svi sada budem jedinstveni.

„KK Crvena zvezda Meridianbet smatra da je od izuzetne važnosti da svi pošaljemo poruku u ovim trenucima – da moramo da budemo jedinstveni, i da ostanemo uz naš narod na Kosmetu. U dobru i u zlu – navodi se u saopštenju Zvezde“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter