Izvor: Happy BSC
25.02.2024 u 21:36
0

CEO SPLIT SE OKRETAO ZA JEDNOM SRPKINJOM: Pojavila se ovakva na stazi i mamila osmehe, a evo o kome se radi

Svojom je pojavom izmamila osmeh na lice mladih Bosanaca, uprkos tmurnom splitskom jutru i kiši koja je dosadno rominjala

Hrvatska je ovog vikenda bila domaćin jednog maratona, a baš on, u Splitu, iznedrio je veoma zanimljivu situaciju. Devojka iz Srbije je za to „kriva“.

Evo kako je o tome javnost obavestio najveći splitski dnevni list „Slobodna Dalmacija“:

„Splitski maraton uvek ponudi i niz zanimljivih priča te privuče mnogo zanimljivih trkača iz čitavog sveta.

– Pogledaj je, baš je u formi – tukli su jedan drugoga laktom momci iz BiH koji su se na Rivi taman spremali za maraton.

A ona je, u kratkom roze šortsu, tražila najbolji ugao za ‘selfi‘, sa Svetim Dujom u pozadini, naravno.

Svojom je pojavom izmamila osmeh na lice mladih Bosanaca, uprkos tmurnom splitskom jutru i kiši koja je dosadno rominjala.

Ona je – srpska maratonka iz Niša Tijana Stanisavić.


Osim što je aktivna trkačica, Tijana je aktivna i na humanitarnom planu pa je deo poznate srpske akcije ‘Ko te juri‘ u sklopu koje trkači prikupljaju kilometre koji se ‘otkupljuju’ i potom se novac uplaćuje za pomoć mladima obolelima od teških bolesti“, piše pomenuti splitski list.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter