Izvor: novosti
29.02.2024 u 09:40
0

CRNA GORA SE CRVENI OD BLAMA: Smešna nameštaljka u Podgorici, bivši napadač Partizana glavni akter

SVAŠTA smo videli na fudbalskim terenima, ali ovo što dolazi iz Podgorice sa meča Mladosti i Dečića je sramota kakva nije viđena, pa ni na ovim prostorima.

Crna Gora se crveni od stida posle trijumfa Dečića protiv Mladosti 3:0.

Prvi gol će sasvim sigurno biti pod lupom i verovatno istragom UEFA komisija za regularnost takmičenja. Pogodak je na kraju postigao Bojan Matić, bivši fudbaler Partizana, a asistent je bio Pjeter Ljuljduraj.

Ipak, više se može reći da je pravi asistent bio Zvonko Ceklić, koji se faktički sklonio Matiću sa puta ka golu. Kada je on uputio šut, štoper Dečića je skočio u stranu, i time olakšao napadaču gostiju da postigne gol, što je zaista nešto što se retko viđa.

 

MIRNO SPAVAJ, NOVAČE Đoković može da osvoji sve, Alkaraza, Sinera i Medvedeva čeka pakao

Zbog takve reakcije u čudu je bio i komentator:

– Jao… Poskočio je i lopta je prošla ispod njega i završila je u golu. Videćete na ponovljenom snimku, ovo je čudno. Pogledajte kako je Ceklić sklonio noge, o čemu se ovde radi? Zašto? Neverovatno… Ili je to i očekivano? – čula se neverica u njegovom glasu zbog gola koji je osramotio crnogorski fudbal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter