Izvor: Alo.rs
26.02.2024 u 12:17
1

DA TI SE STEGNE SRCE: Na mestu gde je ubijen reprezentativac Srbije ostavljena potresna poruka, tuga koja ledi krv u žilama

Tuga do neba..

– Stefane, nismo stigli da pričamo! Želela sam toliko stvari da ti kažem ali kasno je sada za to. Znam da me vidiš odozgo i nadam se da si na nekom boljem mestu. Znam da ćemo se opet sresti. Volim te – pisalo je u poruci koja je potpisana sa „tvoja mala Maša“.

Printscreen/Instagram

Stefan Savić je ubijen u noći između subote i nedelje. On je izboden nožem, a njegov odalzak potresao je svet sporta, kao i celu Srbiju.

PRVE REČI ŽARKA PASPALJA POSLE OPERACIJE: Nakon TEŠKIH trenutaka izjavio samo jedno

Na mestu gde je ubijen Savić okupio se veliki broj prijatelja koji su želeli da mu odaju počast…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DA TI SE STEGNE SRCE: Na mestu gde je ubijen reprezentativac Srbije ostavljena potresna poruka, tuga koja ledi krv u žilama”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter