Izvor: Happybsc
02.09.2023 u 07:27
0

Kraj:Đoković kao FENIKS savlado Lasla Đerea – ĐERE-ĐOKOVIĆ (6:4,6:4,1:6,1:6,3:6)

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, igra meč i srpski derbi protiv Lasla Đerea u poslednjem terminu na US Openu i to na "Artur Ešu", pratite sa nama uživo na portalu HAPPYBSC

Teniseri odradili treninge, na tribinama je bilo veselo čulo se i „Živela živela karljevina Srbija“ „Gosti“ na Novakovom treningu bili su Mats Vilander, nekada teniser danas voditelj, i Barbara Šet, bivša teniserka, a danas voditeljka na Eurosport-u. Oni su imali direktno uključenje sa terena broj 1, gde je Novak trenirao, dok je Laslo Đere zagrevanje odradio na „Artur Ešu“.  Interesantno da je Đoković prepustio protivniku da se zagreva na terenu na kojem će igrati.

SRBIJA VEČERAS NE SPAVA: Đere u formi karijere, NOVAK najabolji na svetu POBEDIĆE SAMO JEDAN OD NJIH

Orilo se „Živela, živela, kraljevina Srbija!“

Dočekan je ovacijama, a onda su mu i skandirali. Otpozdravio je navijačima velikim osmehom i pokazao zbog čega je idol mnogih dečaka čak i „preko bare“. Dozvolio je sebi samo nekoliko minuta opuštanja, a onda krenuo da trenira najvećih intezitetom.

Još jednom su tribine bile ispunjene do poslednjeg mesta, a zauzeta sat vremena ranije. I Đere je odradio svoj trening.Laslo Đere je odradio zagrevanje pred meč sa Novakom Đokovićem u trećem kolu US Opena. Srpski teniser je radio na nekim sitnicama pred sam okršaj. Đere je bio potpuno fokusiran na trening i prošao je uobičajenu rutinu pred meč

Meč Srpskih tenisera počinje odmah nakon meča Koko Gof, Elise  Mertens Zanimljivo što je prethodni put, tačnije u prvom kolu, u istom terminu bio Novak Đoković, ali je meč počeo u pet ujutru po našem vremenu. Uglavnom, ne pre zore, a opet će čekati da Koko Gof završi svoj meč.

Trenutmo je u toku drugi set a prvi je dobila Elisa Mertens. MEČ očekujemo oko 4 h nakon izgubljenog prvog seta Koko Gof je ubacila u brzinu te se Koko Gof pobedila sa nulom u trećem setu Za sve navijače u Srbiji koji očekuju meč između dvojice srspkih tenisera. Meč počinje za nekoliko minuta. Očekuje se izlazak tenisera na teren. Koko Gof ga je najavila na najbolji mogući način.

Svesrpski okršaj dvojice tenisera drugi međusobni zvanični meč. U prethodnom meču Đere imao i meč loptu, ali je na kraju u izuzetno atraktivnom duelu slavio Đoković sa 2:6, 7:6(6), 7:6(4). Ipak, oba tenisera imaju mnogo poštovanja jedan prema drugom, često i zajedno treniraju, pa nema nikakve tajne između njih.

7:26- Novak servira za pobedu, Nije moglo bez drame ni na kraju 

7:23 Snažna podrška Laslu Gledaoci žele da se meč produži što je duže moguće, ljudi se hvataju za glavu kakve poene prave ova dva momka

7: 20 Zato je NOVAK Novak. Ima 36 godina i igra vrhunski Novak Đoković kao sa druge planete sada samo gem deli od plasmana u osminu finala.

7:18 Odličan servis Lasla Đerea Posle dužeg vremena jedan teniser osvaja servis lako i bez tenzija

7:13-Sada bez rolerkostera Ne dozvoljava Novak više ništa da se izmakne kontroli, sigurnim servisima lako osvaja poen na svoj servissa druge strane Laslo Đere kao da je lagano počeo da se predaje

7:12- Publika u transu Prekida seriju Novaka Đokovića Laslo Đere i osvaja prvi poen u petom setu

7:06 -Varijacije Novaka Đokovića Sada Beograđanin ima totalnu kontrolu, dok se momak iz Sente lagano predaje iako je pokazao da je dostojan protivnik saigraču iz reprezentacije. Te da bi bilo koji drugi teniser sa ovakvom igrom bio poražen. Međutim Đoković u petom setu vodi sa 3:0 I servira Laslo Đere

7:02- Kao da je prvi set, a ne peti Teniseri razmenjuju udarce i trče dugačke relije kao da je meč tek počeo a ne da se igra više od tri ipo sata, a Novak u 36oj u petom setu ponovo na početku pravi brejk i približava se pobedi u meču.

06:58 Novak poveo u petom setu Đoković je sigurno započeo peti set
06:53-Nastavlja se neverovatna igra srpskih tenisera, peti set će odlučiti pobednika.

 

6:52- IDEMO U PETI SET Novak osvojio i četvrti set sa tri brejka

6:48- Kraj se ne nazire Novak odservirao skolski a u narednom gemu Laslo Đere servira za ostanak u setu. Sve su naznake da idemo u peti set

6:43 Pa da li je moguće Spektakularan tenis na terenima Flešing Medousa. Srpski teniseri ne posustaju, Iako nije igrao na najvišem nivou u ovom gemu, ostao je nestvarno miran sa pravim čeličnim živcima. Nije zadrhtala ruka ni u jednom momentu, a upravo je strpljivošću na kraju i stigao do gema. Novak pravi još jedan brejk . Au kakav meč gledamo…

6:35-Igra se kao da su tek počeli I dalje gledamo vrhunski tenis od strane oba srpska tenisera.

6:30-Potvrda brejka Konačno jedan od tenisera osvaja gem na svoj servis i to je u ovim maratonskim razmenama bio Novak Đoković

6:23- Đoković vraća brejk U maratonskoj razmeni udaraca Novak Đoković koristi treću brejk šansu Nema kraja uzbuđenjima u spektakularnom srpskom derbiju. Đoković je napravio još jedan brejk, čime je nastavljen niz brejkova

06:20 Novak protiv tradicije Đoković je samo jednom uspeo da se vrati sa 0-2 na betonu. Uradio je to u polufinalu US Opena protiv Rodžera Federera 2011. godine, a preostalih osam puta je izgubio.

 

6:20 Šta je sad uradio Laslo Delovalo je da je Đoković već osvojio poen, a onda je Đere pogodio samu liniju. Čak je i Novak morao da mu aplaudira zbog tog poteza.

6:17-Ribrejk Đerea Au, kakav meč gledamo. Đere je uspeo da vrati brejk jednim pasing šotom, a onda je proslavio bučno sa publikom. Nema nameru da preda oružje pred Đokovićem.
06:14- Publika uz Novaka Navijači na tribinama žele da vide preokret na najvećem teniskom stadionu sveta, pa sada otvoreno navijaju za Đokovića.

 

6:13- Đoković je uspeo da napravi brejk na samom početku, a dok je prolazio viner Đere je pao na beton. Ipak, pokazao je timu da je sve u redu i da može da nastavi.

 

6:06- Đere u novoj garderobi prvi put otvara set Laslo Đere je u prvom gemu četvrtog seta od 0:40 stigao do trenutka kada je morao da spašava brejk lopte, ali ne uspeva i kakav kontrast, Novak pravi novi brejk.

5:56-To je onaj Đoković kojeg znamo  Trebalo nešto da ga zapali, pa je isterao navijača zbog provokacije sa stadiona. Dovoljno da stigne na korak do osvajanja trećeg, a za njega prvog seta na meču uz malo muke u gemu na svoj servis Novak ovaja treći set.

5:54- Nove lopte i gem. Đere osvaja prvi gem u trećem setu.

5:50-Sada mu sve ide od ruke. Srpski teniser je dominantan u ovom delu igre, sada su uspevale da prođu i majstorije koje inače nisu.

5:46- Tipični Novak Ušao je Đoković u seriju i lomi protivnika. Laslo Đere daje sve od sebe, ali počinje da greši

5:41Diže se Novak kao Feniks Potvrđuje Novak prednost brejka i u trećem setu pokazuje pravog sebe.

5:38-Prvi brejk za Novaka! Podigao je Novak publiku na noge, Đoković dolazi do brejka na startu trećeg seta.Iz svlačionice je po ko zna koji put izašao neki novi Novak. Srpski teniser je uspeo da napravi brejk, a onda je to burno proslavio .

5:34-Nema Novak odgovor Đere Fantastičan je ovaj momak. Neverovatno kako je sve servise, sem jednog asa, pročitao. Odličan na mreži, odličan u trčanju, anticipacija pre Novakovih poteza je maestralna. Ovako se pobeđuje jedan Đoković.

5:32Konačno jedan lak poen I ovaj set otvara Novak i dobija ga lako

5:30- Sjajan tenis u Njujorku Đere za sada mnogo bliži pobedi ovo se Novaku u Njujorku nije desilo od 2006

5:20- Malo očekivano U MEČU SA ĐOKOVIĆEM Laslo Đere osvaja i drugi set

5:18Servis za ostanak u setu Novak lako do svog poena, ali će Đere u sledćem gemu servirati za drugi set, Novak idalje dalko od uobičajenog

5:15- Ništa ga ne može poremetiti, Novak daleko od svoje igre Dok Đere igra svoj vrhunski tenis, Novak ima ogroman broj neiznuđenih grešaka. Hrabro i sjajno sve funkcioniše i vodi i u drugom setu.

5:11- Novak i dalje greši Đere imao tri vezane brejk lopte iskristio drugu! I u drugom setu prvi dolazi do brejka. Novak nema rešenje za njegovu igru

5:04-U istom ritmu Đere čuva svoj servis, posle 1 sat i 40 minuta i dalje siguran

5:02-Đoković opustio ruku Novak je zaigrao najbolje od početka meča u petom gemu drugog seta, pogodio je neke sjajne udarce i relativno lako je stigao do gema.

5:00-Mirno i smireno.  Laslo Đere lako osvaja svoj poen na svoj servis, još uvek smo bez brejka u drugom setu

4:54-Laslo ima više vinera, ponovo brejk lopta. Nakon toliko puta viđenog izjednačenja i reuzltatske klacakalice, Imao je još jednu brejk loptu koju je Novak spasao asom. Nakon toga se okrenuo ka boksu i proslavio taj poen.

 4:51-Neumoljivi Đere! Ubacio je Novak u brzinu, ali na isti način odgovara i Đere, izjednačenje.

4:49-Pokušaće Novak na teži način.  Potpuno drugačiji početak drugog seta Novak se restartovao i ovaj gem na svoj servis osvaja sa nulom

4:48-Srđan napustio ložu Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta, napustio je ložu nakon što je Novak izgubio prvi set.

4:45-SET ZA ĐEREA Ostao je hladnokrvan Laslo i pri rezultatu 15:30 i uspeo da veže tri poena i osvoji set.

4:42-Novak je nervozan Laslo servira za set. Đere sve vreme menja ritam meča i za sada Đoković nema odgovor na njegovu igru, set za Đerea

4: 40-Novak osvaja gem sa nulom. Đoković je prilično lako uspeo da osvoji gem, a delovalo je u tim momentima da je Đere u mislima već u sledećem gemu.

4: 35-Laslo Đere ima odgovor za svaki Novakov udarac.  Laslo Đere besprekorno igra vodi sa 5: 3 Novak će servirati za ostanak u setu

4: 32Prvi set traje već 40 miniuta.  Videće,p šta nas čeka u nsatvaku za sada Laslo fenomenalno igra.

4:30 –Đoković se nervirao i preživeo brejk loptu Đoković je opsovao nakon što je još jednom njegov forhend završio u mreži. Usledio je kraći razgovor sa samim sobom i objašnjenje kako je to trebalo uraditi. Ipak, uspeo je da spasi brejk loptu.

4:25- Novak nije u balansu, Laslo izuzetan! Uzeo je momak iz Sente još jedan gem nakon dobrih servisa. Publika je neobično tiha i učestvuje u meču znatno manje nego obično. Potpuno neuobičajen početak meča za Đokovića

4:20- Muči se Novak.U dosadašnjem toku meča vidimo sigurniju igru momka iz Sente, Đoković ne može da dođe do nijednog lakog poena, ali uz mnogo problema uspeva da spreči Đerea da napravi i drugi brejk.

4:16-  Laslo zadržao prednost .Novak je uzeo prva tri poena, da bi mu Laslo odgovorio sa tri vezana koja nije pretvorio u 3:1. Đoković je imao priliku za brejk, ali je Đere iz druge šanse ipak uspeo da održi razliku sa početka meča.

4:12 – Vrhunski tenis na Artur Ešu. Prva četiri gema su trajala 25 minuta što najbolje pokazuje da možemo očekivati pravi teniski maraton. Sve vreme možemo videti duge razmene udarac igrača koji se itekako dobro poznaju

4:06 – Ovo je Novaku bilo potrebno. Konačno prvi gem za Novaka. Đoković osvaja ovaj gem bez izgubljenog poena i smanjuje Đereovu prednost.

4:04 – Gledamo vrhunski tenis dvojice srpskih tenisera, igraju se duge razmene poena i rezulatska je klackalica viđena i u drugom gemu, Novak je bio blizu ribrejka, ali neda se Laslo i potvrđuje brejk. I na samom početku vodi sa 2:0

3: 56 Laslo Đere pravi brejk, Novak je otpočeo nervozno sa greškama i jako lošim prvim servisom.

3:52Prvi na servisu je Novak, otvara ga greškom, i na početku gledamo vrhunskih par poena.

  3:44 POČINJE MEČ – SVOJIM SERVISOM GA OTVARA NOVAK

Teniseri upravo izlaze na teren.

ĐOKOVIĆ- ĐERE MEČ PRATIMO UŽIVO (4:6, 4:6, 6:1,1:6,5:3)

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter