Izvor:
13.10.2023 u 13:19
0

ĐOKOVIĆ IMA VAŽNU PORUKU: Najveća želja je titula u Dejvis Kupu

Novak Đoković će 2023. godinu pamtiti po dobrom, osvojio je tri Gren Slem titule, imao još nekoliko velikih pobeda na Masters turnirima, ali ne krije da mu je želja da uspešnu sezonu zaokruži titulom sa Srbijom u Dejvis Kupu.

Novak se u Beogradu priprema za poslednje turnire u sezoni, kao i za završnicu Dejvis Kupa, koji je do sada osvajao samo jednom, daleke 2010.

„U toku su pripreme za završni deo sezone, preostalo mi je tri turnira na kojima ću učestvovati. Radujem se izazovima, i dalje sam u trci da završim kao broj jedan, sa Alkarazom u toj borbi, ima još nekoliko nedelja, taman toliko da dovedem svoju igru do željenog nivoa.

Verovatno će ta pauza od pet nedelja malo uticati na početak, nadam se da ću uspeti da to prebrodim što pre i da uđem u taj željeni nivo i kvalitet takmičarskog tenisa vrlo brzo.

Očekivanja su velika, imao sam mnogo uspeha u Bersiju i ništa manje ne očekujem i ove godine. Najveća želja mi je da osvojimo Dejvis kup, nadam se da ćemo biti zdravi i u formi i nadam se da mogu da završim godinu kao broj jedan i da osvojim barem još jednu titulu“, rekao je Novak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter