Izvor: happy
03.02.2024 u 18:17
0

ĐOKOVIĆ IMITACIJOM IZAZVAO LAVINU KOMENTARA: Novak kao Kirjos – zbog čega sam ja ovde?! (VIDEO)

Stvari su se naglo promenile kada se desila Novakova deportacija iz Australije, a Nik Kirjos bio je jedan od prvih koji su stali tada uz Noleta

U intervjuu za „Kanal 9“ u emisiju „Today Show“, Novak Đoković je otvoreno razgovarao o izazovima koje je doživeo tokom protekle sezone, ističući važnost podrške porodice u tim trenucima.

Jedan od najzanimljivijih trenutaka intervjua bio je kada je Novak odlučio da nasmeje voditelja Karla Stefanovića imitirajući Nika Kirjosa. Ova šala je dodatno naglasila promene u odnosu između Đokovića i Kirjosa, koji su sada ne samo sportski rivali već i bliski prijatelji.


– Šta god brate, šta god. Baš me briga, zašto sam ovde, šta se dešava… – rekao je Đoković imitirajući australijskog tenisera, koji je ove godine radio kao komentator na Australijan openu.

Podsetimo, Srbin i Australijanac dugo nisu bili u dobrim odnosima. Međutim, stvari su se naglo promenile kada se desila Novakova deportacija iz Australije, a Nik Kirjos bio je jedan od prvih koji su stali tada uz Noleta i pružili mu podršku.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter