Izvor: Kurir
10.05.2024 u 09:50
0

„JA SAM BAŠ POPUSTLJIVA“: Javnost je šokirana njenom izjavom

Golman Predrag Rajković i njegova supruga Ana nedavno su saopštili da čekaju treće dete.

Naime, Ana je sada otkrila detalje iz njihovog života, koji do sada nisu bili poznati javnosti, a naročito je oduševila mnoge kada je priznala da je dobra kuvarica

NIJE MI BILO LAKO: Dragana Mirković nikad iskrenije o bolnom periodu nakon razvoda

– Volim da kuvam, ono što sam pogrešila jeste što sam svoju decu naučila da jedu samo kuvano, tako da ako mama ne skuva, oni neće jesti. Mi nikada ne možemo da idemo da jedemo u neki restoran ako nismo u Srbiji, jer oni traže kuvano, tako da ja sam šef kuhinje – rekla je Ana, pa otkrila šta deca najviše vole da jedu:

– Najviše volim kuvana jela, a deca najviše vole musaku. Oni su u vrtiću, Predrag na treningu, a ja sam u kuhinji, obzirom da deca idu u internacionalnu školu, ja sam slobodna do četiri popodne – rekla je Ana, pa otkrila kakve su se peripetije dešavale oko imena za njihovu ćerku, koju će manekenka uskoro doneti na svet.

– Predrag je dosta strožiji, ja sam baš popustljiva, sve im je dozvoljeno, a već kad se Peđa pojavi nema rasprava. Jedno drugom smo velika podrška, baš imam sreće – rekla je Ana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter