Izvor: Kurir
10.05.2024 u 07:41
0

OTKRILA JE KAKO JE IZDRŽALA 18 DANA HODOČAŠĆA: „Ako moram da izaberem jedan opis, rekla bih – čudesno“

Pevač Nikola Rokvić pre 18 dana krenuo je na hodočašće do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj.

Rokvić je krenuo put Egine kako bi prikupio sredstava za svoju fondaciju „Porodica“, koja će ovog puta novac dati dečijoj onkologiji, a koju je osnovao sa suprugom Bojanom Barović koja mu je velika podrška tokom njegovog podviga.

OVO JE LUKSUZNA CECINA VILA NA KIPRU: Evo kako izgleda

Bojana je sada otkrila kako su izdržali ovih 18 dana hodočašća.

– Ovih 18 dana od kako je Nikola krenuo na put su protekli u raznim emocijama.. Radosno, tužno, zabrinuto, veselo, uzbuđeno i još mnogo opisa bih imala za ove dane, ali ako moram da izaberem jedan, rekla bih – čudesno – napisala je Bojana.

Podsetimo, Nikola je naradosniji praznik proveo sa porodicom koja ga je presrela na pola puta i učinila mu ovo hodočašće ali i Vaskrs lepšim.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter