Izvor: KURIR
22.05.2024 u 11:57
0

„ĐOKOVIĆ JE TREBALO DA OŽENI ANU IVANOVIĆ“ Britanci došli u Beograd i kopali po Novakovoj prošlosti – ovo su čuli od komšija!

Novak Đoković ove srede proslavlja svoj 37. rođendan. Rođen je 22. maja 1987. godine i na turniru u Ženevi će obeležiti ovaj poseban dan. Čestitke stižu sa svih strana, mnogi današnji datum nazivaju danom kada je rođen najbolji teniser svih vremena, a jedna od rođendanskih čestitki na Noletov račun iz prethodnih godina i danas se pamti.

 

„SREĆAN ROĐENDAN BLESAVI, ŠAŠAVI, NEUMORNI TATICE…“ Jelena objavila emotivni video sa Novakom – njene reči će vas istopiti!

Te 2019. godine je britanski „Bi-Bi-Si“ (BBC) došao u Beograd, tačnije na Banjicu, deo grada gde je Novak odrastao i razgovarao su sa njegovim komšijama i članovima porodice. Naslov reportaže bio je „Kako je NATO bombardovanje 1999. godine oblikovalo njegovu karijeru“. Dosta komšija i stanovnika njegovog rodnog kraja imalo je šta da kaže o toj temi i o samom Đokoviću kao sobi.

„Kada su se čule sirene i kada su avioni počeli da nadleću nikada niste znali gde bi mogla bomba da padne. Bombardovali su šta god su želeli i to su nazivali ‘kolateralnom štetom’. Bacali su bombe na mostove, bolnice, jedna trudnica je poginula, bilo je mnogo teško“, prepričavao je tada Đorđo Milenić, stariji čovek koji se družio sa Novakovim dedom Vladimirom koji je preminuo 2012. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter