Izvor: KURIR
16.06.2024 u 11:52
1

DOK ALBANCI PRAVE SKANDALE SRBIMA SE ZABRANJUJU ZASTAVE „KOSOVO JE SRBIJA“: Srbi čitaju o zabranama i restrikcijama u Nemačkoj!

Radili su navijači Albanije šta god su poželeli na ulicama Dortmunda pre početka utakmica protiv Italijem, a onda i na stadionu tokom meča.

Simbole „Velike Albanije“, OVK i UČK isticali su kad god im je to palo na pamet. Vređali su Srbiju i Srbe, skinuli srpsku zastavu koja je visila sa zastavama ostalih država.

ENGLEZI DRHTE ZBOG SRBSKIH FUDBALERA: Na dan velike utakmice objavili tekst, a u njemu petorica Piksijevih fudbalera!

 

Ali zato srpski navijači moraju dobro da obrate pažnju na ponašanje i postupke.

Fudbalski savez Srbije oglasio se na dan utakmice protiv Engleske obaveštenjem o tome šta je dozvoljeno da se unese na stadion u Gelzenkirhenu.

– Fudbalski savez Srbije obaveštava sve naše navijače da će na večerašnjoj utakmici između Srbije i Engleske u Gelzenkirhenu isključivo biti dozvoljeno unošenje zvaničnih zastava Republike Srbije i Fudbalskog saveza Srbije. Drugi baneri, zastave ili transparenti neće moći da se unesu na stadion – navedeno je u

 

 


 

Dakle, nije bio problem da Albanci uđu na stadion u uniformi OVK, ili sa odećom na kojoj je jasno istaknuta mržnja prema Srbina („FCK SRB“), ali nije dozvoljeno da se unese, na primer, zastava „nema predaje“, „Kosovo je Srbija“, a kamoli nešto „strašnije“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DOK ALBANCI PRAVE SKANDALE SRBIMA SE ZABRANJUJU ZASTAVE „KOSOVO JE SRBIJA“: Srbi čitaju o zabranama i restrikcijama u Nemačkoj!”

  1. Srbi sta se bunite. Siptari vam pokazuju srednji prst kroz Beograd pa cak i policiji. Ja bi mu ga otkinuo da sam policajac. U ostalom nedajte im nikako preko Srbije pa ni vazdusnim putem. Ali mi smo govna koja svako moze da gazi i u rodenoj kuci. Pokazi srbine i pokusaj srednji prst kod marmaljeza ,,siptara,,.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter