Izvor: Tanjug
23.01.2023 u 16:50
0

Dragana Jovanović najbolja je bokserka na Kupu nacija, najbolja reprezentacija – selekcija Srbije!

Srpska reprezentativka Dragana Jovanović osvojila je pehar namenjen najboljoj bokserki međunarodnog turnira Kup nacija 2023, koji je održan u Somboru.

Jovanovićeva je u finalu u kategoriji omladinki do 52 kg savladala Azerbejdžanku Ajnur Mikajlovu.

„Prvi cilj u 2023. bilo mi je upravo zlato na Kupu nacija, što sam ostvarila i sada maksimalno motivisana i puna samopouzdanja gledam u nastavak ove takmičarske sezone. Na proleće ću učestvovati na EP, na kojem ciljam zlato. Krajnji cilj i ostvarenje sna, koji bi značio da se svaki minut uloženog rada, vremena, svaka kap znoja isplatila je plasman na OI u Parizu 2024. godine. Posvećena sam zadatku koji sam postavila ispred sebe i verujem da ću uz izuzetnu podršku kluba Sombor i Bokserskog saveza Srbije stići do cilja“, izjavila je Jovanovićeva, preneo je Bokserski savez Srbije.

DENVERU TEŠKO BEZ JOKIĆA Nagetsi poraženi na svom terenu od Oklahome 101:99! (FOTO)

Srpske bokserke Jelena Zekić, Jasmina Nađ, Nataša Lukić, Mila Katić i Andrea Mitrović trijumfovale su u svojim težinskim kategorijama. Za najbolju reprezentaciju Kupa nacija proglašena je selekcija Srbije, koja je na ovom turniru brojala 25 takmičarki. Na Kupu nacija u boksu za žene, omladinke, juniorke i školarke učestvovalo je 108 takmičarki iz 14 država, a organizator je bio BK Sombor pod pokroviteljstvom Grada Sombora i u partnerstvu sa BSS.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter