Izvor: Kurir
21.02.2024 u 16:18
0

DRAMA NE JENJAVA: Nemački sudija stao u odbranu srbina, pa žustro odgovorio fudbaleru: „Bio je penal“!

Čuveni nemački fudbalski sudija Volfgang Štark stao je u odbranu svog kolege Srđana Jovanovića, koji se našao na udaru brojnih kritika zbog penala koji je dosudio na utakmici osmine finala Lige šampiona između PSV i Borusije Dortmund.

Utakmica je završena rezultatom 1:1. Borusija je povela golom Malena u 24. minutu, ali domaćin je u 54. stigao do izjednačenja posle penala zbog kog se podigla neviđena prašina.

Jovanović je smatrao da je iskusni nemački štper Mats Humels nepropisno zaustavio Malika Tilmana u svom šesnaestercu i pokazao je na belu tačku, što je izazvalo gnev gostiju.

Milioneri smatraju da je Humels izbio klizećim startom loptu pre nego što je Tilman pao preko njega i da penala nije bilo.

Zanimljivo, bivši nemački arbitar smatra da je srpski sudija doneo ispravnu odluku. Objasnio je i zašto:

ČOVEK PRE SVEGA! Nikola Mirotić obišao srpske svetinje na KiM, slavni košarkaš još jednom pokazao svoju veličinu!

-Humels je bio prvi na lopti, dotakao ju je nogom, ali istovremeno je ušao u visokorizičan start. Udario je napadača i bacio ga na zemlju. Zbog toga je odluka o penalu razumljiva i nije neosnovana objasnio je Štark.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter