Izvor: Kurir
28.02.2024 u 17:46
0

EMOTIVNO IZLAGANJE ŽELJKA OBRADOVIĆA: „Najveća snaga Partizana su navijači“

Nakon više od dve nedelje, košarkaši Partizana ponovo će zaigrati pred svojim navijačima u beogradskoj "Štark areni".

Sutra od 20 sati i 30 minuta, u prestonicu Srbije stiže Anadolu Efes, sa kim će se crno-beli sastati u sklopu 27. kola Evrolige.

Parni valjak je odradio poslednji trening pred pomenutu utakmicu, a novinarima se obratio trener Partizana, Željko Obradović.

-Igraćemo protiv tima koji je sa novim trenerom. Imali su odlične rezultate u zadnjem periodu, osim tog finala Kupa koje su igrali protiv Fenerbahčea. Evidentno je da su neki igrači dobili nove uloge i da je čovek koji je sada prvi trener, pošto je dugo godina bio pomoćni trener u Efesu, da veruje igračima koji su tu godinama. U odnosu na prvu utakmicu roster je promenjen u smislu da su se neki igrači oporavili i oni zaista igraju veoma dobro i pričati o kvalitetu koji ima Efes, mislim da je svima veoma dobro poznat. Ono što je za nas važno to je da smo uspeli da okupimo jedan broj igrača u nedelju, da su se reprezentativci Srbije priključili danas, Aleksa, Ognjen i Balša – rekao je Obradović pa se osvrnuo na pobede reprezentacije Srbije u ovkiru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo:

TANJUG MILOŠ MILIVOJEVIĆ

-Da iskoristim priliku da čestitam i njima i reprezentaciji na dve veoma važne pobede u kvalifikacijama i eto mi smo odradili jedan trening. Ovi koji su se vratili u nedelju su radili na jedan veoma dobar način, prilično posvećeni i sa željom da sutra odigramo veoma dobru utakmicu.

Zbog povrede ramena, današnji trening je propustio Džejms Naneli, a van stroja je i Tristan Vukčević.

-Džejms ima problem sa ramenom, to je nešto što mu se desilo u finalu Kupa i nije trenirao Tristan, on je osetio bol u kolenu. Videćemo kakva će situacija biti sutra, pa ćemo i da odlučimo da li mogu i na koji način da pomognu ekipi.

Imao je Obradović vrlo jaku poruku za navijače Partizana.

TUGA! Umro proslavljeni nemački atletičar

-Navijači Partizana su poznati po tome da daju uvek ogromnu podršku, i igračima i svima nama koji smo ovde. Koristim priliku da ih zamolim, da ono što je najbitnije, budu podrška timu, podrška igračima i da probamo da iz te energije, koju daju timu, da dođemo do dobrog rezultata. To je najvažnije. Ovaj klub i postoji i takav je kakav je, zahvaljujući njima. Svi mi ostali smo prolazni, dolaziće i novi ljudi, neki će biti tu, ali ono što je snaga Partizana to su ti ljudi, navijači Partizana. Ako možda to nekom nije jasno, evo prilika da se kaže – Svi smo mi zamenljivi i ovaj će klub postojati i bez nas, ali su oni ta snaga i moć koju ima Partizan, jer su najbolji navijači na svetu – zaključio je Obradović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter