Izvor: sportal.rs
07.12.2023 u 13:12
0

BEZOBRAZNA PONUDA: Evo koliko Zvezda dobija za mladog talenta

Na adresu Ljutice Bogdana 1a stigla je nova "bezobrazna" ponuda. Crvena zvezda će se naći na ispitu da zadrži plejadu mladih fudbalera, a među njima i Kostu Nedeljkovića za kojeg postoji konkretno interesovanje i cifra od osam miliona evra je na stolu.

Austrijski šampion Salcburg zagrizao je za momka koji će 16. decembra postati punoletan da ga već sledećeg meseca vidi u gradu Mocarta.

Očigledno je da su iz kluba, iznad kog stoji moćna kompanija Red Bul, bili prezadovoljni kako se Nedeljković pokazao u mečevima Lige šampiona protiv Salcburgovog „starijeg brata“ – Lajpciga (ukupno igrao 70 minuta) i u Bernu protiv Jang Bojsa (90 minuta), samim tim i kako se razvija u Superligi, pa su krenuli po njegov potpis.

Jasno je da motoričke sposobnosti, mladost i redak profil igrača kakav je Nedeljković nisu mogle da prođu neopaženo u Salcburgu, poznatom po tome da ima perfektnu skauting službu i da u svoje jato dovodi najtalentovanije fudbalere širom planete. Takođe, u tom klubu jako cene Srbe nakon što su već doveli Strahinju Pavlovića i Aleksu Terzića i pokazali su se kao pun pogodak.

„NEKOLIKO TRENERA I LJUBAVNICA“: Rade Bogdanović odgovorio na Piksijevo „ko je on?“ „ZNA ON MENE“

Ostaje da se vidi da li će isto uspeti sa Nedeljkovićem, odnosno da li je Zvezda spremna da se odrekne momka pred kojim je svetla budućnost i to posle polusezone nepotpune afirmacije jer je od njega tek očekuju prave partije.

Opet, s druge strane, ponuda od osam miliona evra je sigurno u velikoj meri bacila u rebus sve na Marakani jer bi se tako popunila kasa jednim od najvećih transfera poslednjih godina.

Bukari i Mijatović na meti ino klubova

Nije Nedeljković jedini na ceni u Zvezdi jer postoji veliko interesovanje za njegovog „klasića“ Jovana Mijatovića. Postoji ponuda od pet miliona evra od Fejernorda, čeka se da u trku uđe Zenit iz Sankt Peterburga, dok sve to prati Juventus.

U Zvezdi su svesni da je pomenuti iznos premali za potencijal kakav ima Mijatović i trenutno se ne razmišlja o njegovoj ponudi, sve dok ne dođe ponuda koja se ne odbija, a to je ona od osam cifara.

Ponuda postoji za Osmana Bukarija od 11 miliona evra i njegov odlazak na zimu je gotovo izvestan jer pomenuta cifra zadovoljava čelnike crveno-belih, isto kao i samog igrača, jer je to ponuda koja se ne odbija. Zato se već uveliko radi na njegovoj zameni sličnih brzinskih karakteristika.

Isto kao i na dolascima levog beka, štopera i zadnjeg veznog. Biće aktivan januarski prelazni rok na Marakani.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter