Izvor: Alo.rs
03.10.2020 u 17:56
0

BOMBA U HUMSKOJ! Bivši reprezentativac Srbije potpisao za Partizan!

Miloš Jojić ponovo u crno-belom.

Strpljenje se isplatilo, Partizan je dočekao najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku, pošto je Miloš Jojić napokon odlučio da se vrati u Humskoj i nastavi niz povratnika koji traje godinama unazad.

Crno-beli su uspeli da se dogovore sa Bašakšehirom, kao i sam fudbaler, pa će ubrzo priključiti timu iz Humske, koji ga čeka raširenih ruku.

Na kraju su se kockice složile, iako je možda bilo korisnije da se to dogodi u evropskim kvalifikacijama, kada bi iskustvo i kvalitet igrača bili možda i presudni, no, crno-beli su još u igri za domaće trofeje i dolazak Jojića se svakako biti od velike koristi.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ O SASTANKU SA NACIONALNIM KONVENTOM: Tri važne stvari!

HOROR U SRBIJI! Sedam dana JEO MRTVOG OCA, komšije prijavile tek juče?!

Premijerka sutra na komemoraciji u Jajincima

Miloš Jojić je prošao sve mlađe selekcije tima iz Humske, kao i kaljenje u filijali Teleoptiku da bi 2012. godine bio prekomandovan u prvi tim.

Za crno-bele je tokom dve sezone odigrao 35 mečeva i postigao 10 golova, od kojih je svakako najbitniji onaj postignut iz slobodnog udarca u 144. večitom derbiju, 18. maja 2013. godine, koji je Partizanu doneo titulu prvaka države.

U zimu 2014, godineprešao je u redove Borusije iz Dortmunda, u transferu vrednom 2,2 miliona evra, a branio je još i boje Kelna, te pomenutih Bašekšehira i austrijskog Volzbergera, gde je odigrao veoma dobru polusezonu i na 14 mečeva, postigao jedan gol i upisao pet asistencija

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter