Izvor: Alo.rs
03.10.2020 u 09:10
0

PRAZNOM ARENOM ODJEKIVALI KRICI: Užas! Ovakvu povredu svet ne pamti

Navijači su se okupili ispred bolnice i skandirali ime reprezentativca BiH.

Meč šampionata Rumunije Krajova – Poli doneo je scenu koju bi svi što pre da zaborave.

Reprezentativac BiH Elvir Koljić (25) bio je žrtva Ovidija Mihalke. Rumun mu je uklizao, odneo loptu ali ga je i poklopio kolenom i smrskao mu stopalo.

Jeziv krik napadača Krajove odjeknuo je stadionom. Usledile su strašne scene, hvatanje za glavu, utrčavanje lekara, nosila…

Situacija je bila toliko jeziva da su Koljiću morali da seku kopačku.

SVE O SPORTU

RATNIK KOME SE KLANJAJU PROTIVNICI (VIDEO)

LEBRON SIGURNIM KORACIMA KA TITULI: Majami nije mogao ništa protiv Lejkersa

Sudija Hategan nije imao izbora, isključio je Mihalku.

U bolnici je ustanovljeno da se radi o prelomu fibule.

Mariuš Konstantin, Koljićev saigrač, posle meča je naveo:

– Nadali smo se da nije reč o teškoj povredi, ali i na terenu se čulo kako nešto puca. Verovali smo da je reč o udarcu kopačke o kopačku, ali pukla je kost našeg igrača.

– Elvirova povreda nas je ubila. Nismo više imali želju za igrom. On nam je jako bitan, a sada ga neće biti nekoliko meseci. Na poluvremenu su svi igrači bili preplašeni zbog onog što se dogodilo Koljiću – rekao je trener Kristiano Bergodi.

Navijači su se okupili ispred bolnice i skandirali ime reprezentativca BiH.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter