Izvor: Kurir.rs
21.09.2020 u 10:42
0

CRNO-BELIMA U BELGIJI SUDI ON: Doneo je sreću Partizanu, a Pavkova je isključio

Evropska kuća fudbala odredila je ko će deliti pravdu na utakmicama Partizana i Vojvodine u Belgiji u 3. kolu kvalifikacija za LE.

Partizanu će protiv  Šarloe suditi škotski arbitar Bobi Maden, dobro poznat ovdašnjim ljubiteljima fudbala.

Škot se našao na centru stadiona „Rajko Mitić“ na utakmici Crvena zvezda – Keln, koja je 2017. godine okončana rezultatom 1:0.

Crveno-beli su tada posle duge pauze stigli do istorijske pobede za prolazak grupne faze i evropsko proleće, a klubu iz Ljutice Bogdana je pravdu delio i prošle sezone na utakmici Bajern Minhen – Crvena zvezda (3:0).

SVE O KORONI

STRUČNJACI OTRKIVAJU ŠTA NAS ČEKA ZBOG ODRŽAVANJA MASOVNIH OKUPLJANJA (FOTO)

JEZIVO OTKRIĆE: Koronavirus izaziva Parkinsonovu bolest?!

DOKTORKA IZ KCV PORUČILA: Ko misli da je korona SAMO PREHLADA i izmišljotina neka dođe da vidi ZARAŽENE KAKO DIŠU

Ovaj arbitar je u kratkom periodu dva puta je sudio na mečevima „A“ tima Srbije – u pobedi nad Litvanijom (1:0) u Viljnusu u prošloj sezoni Lige nacija i u remiju protiv Nemačke (1:1) u prijateljskoj utakmici u Volfzburgu, kada je isključio Milana Pavkova, samo nekoliko trenutaka nakon što je ušao u igru, zbog oštrog starta nad Saneom.

Maden je sudio i Vojvodini, 2012. godine, kada je remijem okončala utakmicu protiv Suduve (1:1).

Novosađanima će  pravdu na utakmici protiv Standarda u Belgiji deliti Austrijanac Harald Lehner.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter