Izvor: telegraf.rs
01.07.2022 u 16:19
0

DRAMA SE NASTAVLJA! Siniša Mihajlović vodi i dalje borbu sa opakom bolešću!

Siniša Mihajlović he proveo još mesec dana u bolnici Sant Orsola u Bolonji, gde se leči od leukemije, koja mu se vratila nakon što je prvi put otkriveno da boluje od opake bolesti.

Mihajlović je nakon saopštavanja da se bolest vratila već proveo neko vreme u bolnici, tada su ga posetili i igrači Bolonje koji su mu sa navijačima davali podršku ispred bolnice, potom je izašao i neko vreme vodio ekipu, da bi sada proveo još mesec dana ponovo u bolnici, kako bi dobio novu dozu terapija neophodnih za borbu protiv bolesti sa kojom se hrabro bori.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Dan okupljanja i početka priprema fudbalera Bolonje poklopio se sa izlaskom iz bolnice Siniše Mihajlovića. On je juče završio ciklus terapija i napustio bolnicu Sant Orsola – preneli su italijanski mediji navode „Republike“.

VATERPOLISTI SRBIJE SAVLADALI CRNU GORU: Sledi borba za peto mesto

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter