Izvor: HappyBSC
01.07.2022 u 11:06
0

VUJADIN SAVIĆ SE POHVALIO NOVOM TETOVAŽOM: Na grudima osvanuo impozantni lik izabranice Mirke! (FOTO)

Istaknuti fudbaler Vujadin Savić proslavio je 32. rođendan u jednom prestoničkom restoranu u društvu prijatelja i kolega, a koliko je atmosfera bila uzavrela dokazuje i fotografija iz provoda na kojoj nasmejani sportista pokazuje novu tetovažu – lik svoje nevenčane izabranice Mirke Vasiljević.

OŽENIO SE LEPI ARSA! Glumac pokazao harizmatičnu brinetu koja mu je osvojila srce! (FOTO)

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

S obzirom na to da je momenat završio na društevnim mrežama bilo je i onih koji su bili veoma iznenađeni ovim potezom, ali i uverljivošću crteža.

Mirka nije prisustvovala žurci, ali je po mišljenju mnogih prijatelja i više nego ponosna na ovaj gest.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter