Izvor: Mozzartsport.com
25.02.2023 u 07:10
0

Gordan Petrić posle dva debakla napušta klub, FK Partizan traži novog trenera

Gordan Petrić podneo ostavku

Navijači traže da ode uprava, a klub će napustiti – Gordan Petrić.

Trener Partizana rešio je da se povuče sa pozicije tokom predstojeće reprezentativne pauze, kad će čelnici crno-belih morati da traže novo rešenje na klupi, piše Telegraf.

Katastrofalan početak drugog dela sezone, oličen u porazima od Mladosti GAT (0:4) i Šerifa (1:3) na svom terenu ubrzao je odluku Petrića da mesto prepusti nekom drugom i već posle eliminacije iz Lige konferencije ponudio je ostavku rukovodstvu. Mada, posle konsultacija sa čelnicma, dogovoreno je da vodi ekipu u preostalih pet utakmica do odlaska na reprezentivnu pauzu tokom druge polovine marta.

Petrić je u obrazloženju odluke rekao pretpostavljenima da mu se zdravstveno stanje pogoršalo, da je izložen stresu i da nema snage da nastavi dalje. Istovremeno, odluku je izložio prvotimcima i saradnicima u stručnom štabu, na zajedničkom sastanku.

To znači da će Gordan Petrić sedeti na klupi još na susretu sa Radničkim iz Kragujevca, 169. večitom derbiju, mečevima sa Kolubarom i Radnikom kod kuće, odnosno gostovanju u Lučanima. A onda će palicu preuzeti već treći trener u sezoni, pošto je posao letos započeo Ilija Stolica.

Bivši kapiten Zvezde Slavoljub Đorđević progovorio o Vladimiru Stojkoviću „BILI SMO PRIJATELJI“

BONUS VIDEO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter