Izvor: Tanjug.rs
22.02.2023 u 18:23
0

FS Nemačke kaznio Nagelsmana sa 50.000 evra zbog kritikovanja sudija

Za dlaku izbegao suspenziju!

Trener Bajerna Julijan Nagelsman kažnjen je danas sa 50.000 evra zbog kritikovanja sudija posle poraza kluba iz Minhena u 21. kolu Bundeslige, sapštio je Fudbalski savez Nemačke (DFB).

U saopštenju se navodi da je Nagelsman prihvatio kaznu, koja je postala pravosnažna, i na taj način je izbegao suspenziju.

Trener Bajerna je posle poraza od Borusije (2:3) kritikovao glavnog sudiju Tobijasa Velca, zamerivši mu crveni karton koji je pokazao fudbaleru minhenskog kluba Daju Upamekanu u devetom minutu.

Nagelsman se izvinio i priznao da je otišao predaleko u svojim kritikama, a Disciplinska komisija DFB je zaključila da je dovoljna visoka novčana kazna i da nema potrebe da se treneru Bajerna izrekne suspenzija. Nagelsman će predvoditi Bajern u narednom meču Bundeslige protiv Uniona iz Berlina.

Evroliga KAZNILA Partizan: Crno-beli udareni po džepu zbog navijača
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter