Izvor: Alo
01.11.2020 u 07:59
0

FUDBAL VIŠE NIJE ISTI SPORT: CELA KANCELARIJA SE TRESLA OD SMEHA!

Fudbal definitivno nije više isti sport… Ulaganja su ogromna, sve se vrti oko novca i on je postao primaran na zelenom terenu. Klubovi su izgubili kompas a među njima je i Mančester junajted

Već nekoliko godina ovaj velikan nije na pravom kursu. Lutaju sa igračima, ne mogu da se nose sa Mančester sitijem i Liverpulom, a navijači su mnogo besni. Jedna anegdota govori o tome kako se i koliko loše radi u Mančester junajtedu ali i da nemaju pravo da se žale da drugi troše mnogo novca.

Glavni akter ove priče je Brazilac Fred! Daleko od toga da je on loš igrač, ali svi ljubitelji fudbala će se složiti da baš i nije svetska klasa i da nije momak koji će na terenu napraviti prevagu. Neće rešiti utakmicu, niti će podići navijače na noge. Njegov početak u Premijer ligi bio je kriminalan, a za njega često nije bilo mesta u startnih 11 „crvenih đavola“.

Fred je 2018. godine stigao na „Old Traford“ iz Šahtjora, a bivši trener ovog kluba Paulo Fonseka rešio je sve da otkrije.

PROČITAJTE JOŠ…

BLIŽI NAM SE NAJGORI SCENARIO: Srbija na korak do TAMNO ljubičaste zone, a evo šta to znači!

LOŠE VESTI IZ BRAZILA: Registrovano rekordnih 18.947 slučajeva Kovida 19!

MORAĆE DA PODNESU OSTAVKU: Putin menja zakone!

NASTAVLJAJU SA PROVOKACIJAMA: Voditelj ne dozvoljava Vučiću da otkrije ključnu stvar građanima Crne Gore!

SIJARTO ZADOVOLJAN: Srbija je dragoceni partner, ima odličan odnos sa Mađarskom

– Sedeo sam u kancelariji i čuli smo da je Junajted zainteresovan za Freda. Ok, očekivao sam ponudu od 20 ili 30 miliona evra. Posle dva dana stigao je faks, a na njemu je pisalo 60 miliona!? Počeli smo da se smejemo, kancelarija je eksplodirala – rekao je Fonseka.

Nastavio je u istom ritmu.

– Rekao sam svom pomoćniku da pošalje faks nazad i da tražimo 64 miliona evra. Sledećeg jutra stigla je nova ponuda, pristali su na sve! Pomislio sam da je ovaj svet poludeo. Poručio sam pomoćniku da otvori šampanjac, izgledalo je kao da smo dobili na lutriji – objasnio je iskusi stručnjak.

Glupost Junajteda, loša procena ali i činjenica da se sve promenilo… Napravljena je greška od preko 30 miliona evra…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter