Izvor: Alo.rs
31.10.2020 u 13:38
0

LALATOVIĆ ČESTITAO ZVEZDI: Rekao zašto žali zbog Partizana, a onda dodao ključnu stvar

Nenadu Lalatoviću pobeda nad Bačkom (3:1) bila je 62. na klupi Novosađana.

Treneru Vojvodine Nenadu Lalatoviću pobeda nad Bačkom (3:1) bila je 62. na klupi Novosađana čime se postao rekorder i pretekao Gustava Lehnera na večoj listi najuspešnijih trenera „lala“, onih sa najviše trijumfa na svom kontu.

Lehner je vodio Vošu u periodu od 1953. do 1957. godine, upisao je 61 pobedu, i dugo bio usamnjem na vrhu liste, sve do Lalatovićevog niza u dva mandata na klupi tima sa „Karađorđa“.

Nenad Lalatović rekao je da je ponosan na sve što je njegov klub ostvario do sada, kao i na činjenicu da je zvanično postao trener sa najviše pobeda u istoriji novosadskog kluba.

– Ove rezultate nisam napravio sam, već zajedno sa dve generacije fudbalera. Prva generacija je takođe igrala sjajno i moram da pohvalim i njih, a sa drugom sam osvojio trofej i postao trofejni trener. Oborio sam rekorde koje sam jurio, a jednog dana kada odem iz Vojvodine, drugi će juriti rekorde Nenada Lalatovića. To me čini jako srećnim i ponosnim – rekao je Lalatović, prenosi klub.

On je naveo da je za Vojvodinu uvek davao sve od sebe, na svakom treningu i utakmici.

SVE O KORONI

BOLNICE U SRBIJI SVE PUNIJE A EKSPERTI ZABRINUTI: OVO JE TEK POČETAK! Evo da li smo pred korona kataklizmom?!

UPOZORENJE DIREKTORKE „BATUTA“ Bolnički kapaciteti se pune, treba se držati mera

HRVATSKI KORONA PRESEK Obolelo 2.769 ljudi, sve više mrtvih

– Mnogo puta sam bio osporavan, iako sam kao trener Crvene zvezde otišao u Borac iz Čačka i sa tim klubom bio drugi na tabeli. Tu sam svima pokazao da se ne bojim, već da verujem u sebe i svoj rad. Svakog trenera bih posavetovao da treba samo da radi, jer kroz svakodnevni rad se usavršavaš i postaješ sve bolji i hrabriji.

Lalatović je zahvalio i svojim najbližim saradnicima i naveo da je ovo uspeh i Dragana Šarca i Vidaka Bratića, koji su sa njim prvog dana.

Govoreći o samoj utakmici, Lalatović je naveo da je njegov tim u meč ušao otvoreno, sa velikom željom da pobedi i ostane na drugoj poziciji koju, kako je istakao, apsolutno zaslužuje.

– Vojvodina igra jako lep fudbal i danas trećeplasiranom Partizanu beži šest bodova, a za Crvenom zvezdom zaostaje tri. Lepo je to što se i neko treći umešao u borbu za vrh, da ne bude da su tu samo Zvezda i Partizan. Trenutno je to Vojvodina, zbog čega sam ponosan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter