Izvor: Happy BSC Portal/Sportal.blic.rs
11.12.2023 u 13:06
0

GVARDIOLA PRELOMIO: Siti neće trenirati na „Marakani“

Fudbaleri Mančester Siti ne trenira na Marakani pred meč sa Zvezdom.

Fudbaleri Mančester sitija neće osetiti travu stadiona „Rajko Mitić“ pre utakmice sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona. Građani će u utorak da doputuju u Beograd, ali neće trenirati na Marakani.

Obavezna konferencija za medije Sitija zakazana je za utorak u 19.40, ali bez treninga na Zvezdinom stadionu, što je uobičajena praksa praktično svih klubova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PepGuardiola (@pepguardiola_daily)

Menadžer Sitija Pep Gvardiola dan pre utakmice samo će da izađe pred srpske i britanske novinare kako bi odgovarao na pitanja vezana za meč u sredu (18.45) u 6. kolu G grupe elitnog takmičenja.

Izvesno je da će Katalonac istog dana sa ekipom da obavi trening u Sitijevom kampu, pre nego što se upute ka Srbiji.

Za razliku od Sitija, Crvena zvezda će na Marakani imati trening u 18 sati, a sat i po vremena pre toga će se javnosti obratiti trener Barak Bahar.

FUDBALSKA BOMBA: Zlatan Ibrahimović postaje trener velikana?

Gostovanje Mančester sitija u Beogradu neće imati takmičarski značaj za oba tima, jer je aktuelni prvak Evrope prošao u nokaut fazu sa prvog mesta, dok je Zvezda četvrta u grupi.

U istom terminu se sataju Lajpcig i Jang Bojs u Nemačkoj, takođe bez šanse da se promeni stanje na tabeli grupe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter