Izvor: Srbija Danas
21.07.2020 u 09:22
0

IZ MILANA U SEVILJU! Transfer veziste u Andaluziji VREDAN 21 MILION EVRA!

Španski fudbaler Žezus Hoakin Fernandez, poznatiji kao Suso, zvanično je prešao iz Milana u Sevilju, saopštio je klub iz Andaluzije.

Suso je prethodnih šest meseci bio na pozajmici, a transfer je sada ozvaničen i vredan je 21 milion evra, a Španac je potpisao petogodišnji ugovor. Suso (26) je pre Milana igrao za Liverpul i Almeriju, dok je za reprezentaciju Španije, za sada, upisao pet mečeva.

SAZNAJTE JOŠ

KO JE HISENI? Koordinator Prištine u dijalogu sa Beogradom

1.824 MILIJARDE EVRA ZA OPORAVAK od KORONA KRIZE: Lideri EU postigli dogovor o zajedničkom budžetu!

OTKRIVEN moguć MOTIV SVIREPOG UBISTVA bračnog para u Vranjskoj banji!

Lepe VESTI iz NIŠKE BOLNICE: Broj novih PACIJENATA STAGNIRA!

Ovo je i dobr posao za Mila koji je Susa iz Liverpula kupio u januaru 2015. za svega 1,3 miliona evra. Suso je za Milan na 153 utakmice postigao 24 gola uz 36 asistencija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter