Izvor: ALO
23.05.2020 u 19:03
0

KOLAROV IZDAO MIHAJLOVIĆA: Siniša se uzdao u veliko prijateljstvo sa fudbalerom ali je Roma dala bolju ponudu

Roma ipak ima kvalitetniju ponudu.

Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov odlučio je da ostane u Romi. Kolarov je imao poziv sunarodnika i velikog prijatelja Siniše Mihajlovića da mu se pridruži u Bolonji, ali bi radije da ostane u prestonici Italije.

OVO MORATE ZNATI

RASPADA SE NATO! Povlače se potpisi sa sporazuma!

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

AMERIKA SE SPREMA ZA RAT! Noćas testirali MOĆNO LASERSKO ORUŽJE! (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

Kolarovu ugovor sa rimskim klubom ističe leta 2021. godine, ali ni tada ne želi da promeni sredinu.

Pored toga što postoji opcija za dodatnu godinu na terenu u istom dresu, Kolarov ima poziv istog kluba da preuzme neku od funkcija.

Italijanski list Korijere delo sport piše da su planovi Kolarova u Romi vezani za dugoročan period, pa postoji ideja da postane direktor kluba.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter