Izvor: Alo.rs
28.05.2020 u 08:28
0

KORONA I DALJE ODLAŽE FUDBAL U PREMIJER LIGI: Novi slučajevi virusa u engleskim klubovima

Sledi im sedmodnevna izolacija.

Povratak Premijer lige sredinom juna i dalje nije izvestan, pogotovo posle novih vesti o zaraženim ljudima u klubovima engleske elite. Najnovija tesitaranja su pokazala da su četiri osobe iz tri kluba u Premijer ligi zaražene su koronavirusom. Kako su preneli britanski mediji, tokom treće runde testiranja, u ponedeljak i utorak, obavljeno je 1.008 testova i zabeležena su četiri pozitivna slučaja.

OVO MORATE ZNATI

BORIM SE PROTIV GRUPE VEOMA ZLIH LJUDI! SVI STE NJIHOVE ŽRTVE i oni su OPASNOST ZA SVET!

ATENTAT NA MENE JE NARUČEN IZ CRNE GORE! Mi se borimo za prava SVIH GRAĐANA I TO NEKIMA SMETA! (VIDEO)

EKSKLUZIVNO U SREDU OD 22 ČASA! NIKADA ISPRIČANA ŽIVOTNA PRIČA IVICE DAČIĆA U „GLAMUR SPECIJALU“! (VIDEO)

Nije poznato da li među zaraženima ima fudbalera, niti da li među njima ima onih kojima se virus vratio. Testirani su fudbaleri i zaposleni u klubovima, a osobe koje su zaražene koronavirusom će ići u sedmodenevnu izolaciju. Četvrta runda testiranja biće obavljena u četvrtak i petak i po 60 ljudi iz svakog kluba će biti testirano.

Prema poslednjim najavama, planiran je povratak Premijer lige 13. ili 20. juna, ali još uvek nema zvanične potvrde za to. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter