Izvor: Arenasport.com
22.02.2023 u 16:50
0

Liga Konferencija, Partizan: „Spremni smo za borbu, nadamo se prolasku dalje!“

U Partizanu veruju u eliminaciju Šerifa!

Gol prednosti iz Kišinjeva jeste solidna zaliha, ali iz tabora Pratizana uveravaju da se u revanš meču šesnaestine finala Lige konferencija protiv Šerifa, koji je na programu u četvrtak u 18.45 časova neće braniti već će želeti da ostvare još jednu pobedu.

Uverava trener Gordan Petrić da su igrači spremni i da će uz pomoć navijača uspeti da ostvare ono što se od njih očekuje, a to je prolaz u nastvak takmičenja.

„Brzo dolaze ove utakmice. Pre nekoliko dana smo igrali u Moldaviji, pa onda u Subotici i sada opet protiv Šerifa. Tim iz Moldavije se pokazao kao nezgodan rival, moramo da bude maksimalno koncentrisani i verujemo da ćemo uspeti da ostvarimo pobedu“, rekao Petrić i dodao:

„Bićeto drugačija utakmica nego ona u Kišinjevu, jer će oni morati malo da rizikuju, što nama ostavlja više prostora na terenu, ali videćemo kako će se utakmica odvijati. Sutra sigurno ne mogu da računam na Patrika Andradea koji se povredio, suspendovanog Igora Vučajića, dok je Ljubomir Fejsa pod temperatrom, mada mislim da će biti spreman“.

Printscreen/Youtube/Arena Sport TV

 

Veliki plus za crno-bele u ovom trenutku može da bude i sjajna forma Rikarda Gomeša koji je na poslednja dva meča postigao tri gola, pa se u njega u Humskoj i te kako uzdaju.

„On je sjajno radio na pripema, ušao je u seriju golova i nadam se da će tako nastaviti“, rekao je Petrić, a isto je naglasio i desni bek Aleksandar Filipović:

„Nadam se da će Rikardo ponovo biti strelac, a da ćemo mi iz obdrane uspeti da zasutavimo njihove napadače. Imamo prednost od jednog gola, igramo pred našim navijačima i naravno da se nadamo prolasku dalje“.

Hrvatska reprezentacija, bitnost prekida u fudbalu, Marko Nikolić kao uzor i nemušti Ralf Rangnik
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter