Izvor: Novosti.rs
12.11.2020 u 15:47
0

MURINJO PROTIV SRBIJE: Portugalac otkrio zašto je to tako, a ima dva razloga zbog kojih će podržati Škote

PROSLAVLjENI fudbalski trener Žoze Murinjo uvek je imao dobru saradnju sa Srbima. Portugalac je iskoristio priliku da govori od meču Lige nacija između „orlova“ i Škotske.

Sa Branislavom Ivanovićem je sjajno radio u Čelsiju, a nikada nije krio da mu je Nemanja Matić jedan od omiljenih fudbalera.

Murinjo je bio taj koji je doveo visokog zadnjeg veznog u Mančester junated iz redova „plavaca“. Pošto Matić više ne nosi dres sa državnim grbom, Srbija je izgubila jednog navijača.

– Matić više nije u reprezentaciji Srbije, a sa njim je otišla i moja emotivna povezanost sa njima – rekao je Murinjo

PROČITAJTE JOŠ

VAŽNO UPOZORENJE ZA SVE GRAĐANE Požurite, ističe rok za plaćanje!

OBLAČNO, SVEŽE, VETROVITO: Do kraja nedelje razvedravanje!

KO JE UHAPŠENI PREDSEDNIK OPŠTINE IZ SNS: U Prijepolju zbog KORUPCIJE PALI Zindović i još osam ljudi

Jedna od najvećih uzdanica Škotske u duelu sa našom reprezentacijom, biće takođe član „crvenih đavola“ Skot Mektominej, koga je upravo „Posebni“ promovisao na „Old Trafordu“. Treba istaći i to da ovu ostrvsku selekciju sa klupe predvodi Stiv Klark nekadašnji pomoćnik Murinja u Čelsiju.

– U Škotskoj su Stiv i Skot Mektominej. Imam povezanost sa Škotskom, tamo sam u nekoliko navrata provodio vreme i naravno želim im sreću. Stiv je bio lojalan i dobar asistent. Kasnije je njegova karijera otišla u drugom pravcu i ovaj meč mu sigurno mnogo znači.

Kada je govorio o samoj utakmici naveo je da Srbija ima više potencijala, ali da nije sve u tome

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter