Izvor: BSC HAPPY/NOVOSTI
10.08.2023 u 10:27
0

„NAJVEĆE RAZOČARANJE“: Milan Borjan na žestokom udaru slovačke javnosti

Mediji u Slovačkoj krajnje su razočarani nastupom Milana Borjana u duelu Slovana i Makabija iz Haife. Izraelci nakon prvog duela imaju prednost 2:1.

Strelci za Makabi u Slovačkoj bili su Franci Pijero već u 5. minutu i Dia Sabia u 15. minutu. Tri minuta ranije Saka je autogolom probudio nadu Slovana, ali su do kraja meča mreže mirovale.

A posle meča, zanimljivo, mediji u Slovačkoj su posvetili redove Milanu Borjanu za koga su naveli „da je razočarao partijom i da mu je Pijero postao prava noćna mora“.

Podsetimo, napadač Makabija matirao je Borjana i u dvomeču sa Zvezdom minule sezone, kada je tim Baraka Bahara, preko srpskog prvaka, ušao u Ligu šampiona. „Najveće razočaranje“, pišu mediji o Borjanu.

U istoj analizi partije srpskog golmana sa kanadskim pasošem se navodi:

– Golman Slovana Milan Borjan je razočarao. Očekivali smo više od imena koje toliko dobro poznajemo. Napravio je mnogo grešaka, piše ovaj portal.

O Borjanovoj partiji pisao je i portal „Walla“, koji je podsetio na Borjanov poraz od Makabija i dok je branio boje Zvezde, a napadača Makabija Pjeroa nazvao je „noćnom morom za Borjana“.

Bilo je, naravno, kritika i na račun Borjanovih saigrača.

– Igrači Slovana su uspeli da osujete neke opasne situacije, ali su generalno izgledali tromo i bezidejno naspram igrača Makabija Ali Muhamada, Anana Halaila, Die Sabie i Dolija Hazize.

Ovaj portal je u zaključku dodao da su igrači Slovana pokazali vrlo malo mašte i kreativnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter