Izvor: Alo.rs
06.12.2020 u 07:57
0

ON JE SLAMKA SPASA ZA ROMATIČARE: Legenda OFK Beograda na korak od povratka u klub

Romantičari su trenutno trećeligaši, bez izgleda da se vrate u drugi rang ove sezone.

Vreme je za nove promene u OFK Beogradu, posrnulom klubu koji se godinama unazad muči i tavori, a trenutno je član srpske lige Beograd – trećeg ranga našeg fudbala. Nino Došen Majkić će se definitivno povući sa mesta predsednika Upravnog odbora OFK Beograda, a tim povodom oglasili su se navijači „romantičara“.

SAZNAJTE I:

GLUMAC NENAD JEZDIĆ HOSPITALIZOVAN! Ozbiljno mu narušeno zdravlje!

STRAVIČNA EKSPLOZIJA U UŽICU! Dva stana sravnjena sa zemljom!

KORONA NIJE NEPOBEDIVA! Ovi podaci govore sve!

EPISKOP DAVID KRUŠEVAČKI NAPUSTIO BOLNICU!

UŽAS U TRŠIĆU: Posle svađe izbo suprugu i sina

– Kandidat za naslednika odlazećeg predsednika koga predlažu navijači jeste Saša Stevanović, bivši golman OFK Beograda, član reprezentativne selekcije i dugogodišnji golman, a kasnije sportski i generalni direktor mađarskog Đera. Smatramo da Stevanović sa svojih 115 nastupa za OFK Beograd u potpunosti poznaje veličinu i ciljeve kluba. Značajno je i njegovo iskustvo na mestu sportskog direktora, a ubeđeni smo da svojom predanošću i jasnim planom može da okupi ljude iz sveta sporta, bivše članove kluba koji će na konkretan i ispravan način pomoći u nama zajedničkom cilju – povratku OFK Beograda – poručili su navijači u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter