Izvor: BSC HAPPY/SPORTSKI ŽURNAL
02.12.2023 u 14:20
1

PIKSI O ŽREBU ZA EURO: Ko god da dođe, moraćemo da igramo

Žreb za Evropsko prvenstvo biće održan danas od 18 časova, a uoči izvlačenja kuglica selektor „Orlova“ Dragan Stojković Piksi govorio je o potencijalnim rivalima.

UEFA OBJAVILA RASPORED: Evo gde će se i kada igrati mečevi Evropskog prvenstva u Nemačkoj

Ne mogu po imenima: volim ovo, a ne želim ovo… Ko god da dođe u grupu, moraćemo da igramo. Svi šeširi imaju kvalitet. Prvi, naravno – najmoćnije fudbalske sile i tu nema priče. Od drugog, trećeg i četvrtog šešira ne vidim neku veliku razliku, sve je tu negde podjednako i ko god da nam dođe, na nama je da se spremimo najbolje što možemo. Ima vremena za sve, da se analizira i protivnik i sve druge stvari – rekao je selektor Stojković, a na konstataciju da bi Srbija mogla da dobije i Škotsku i Mađarsku, reprezentacije protiv kojih su „Orlovi“ u bliskoj prošlosti igrali, Piksi je kratko prokomentarisao:

Nemam ništa protiv!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PIKSI O ŽREBU ZA EURO: Ko god da dođe, moraćemo da igramo”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter