Izvor: Blic.rs
14.11.2020 u 19:25
0

POMIRIO SE SA SUDBINOM: Atmosfera nije dobra, stigli smo u Budimpeštu posle bolnog poraza od Škotske

Tiho i nečujno reprezentativci Srbije su otputovali u Budimpeštu na meč pretposlednjeg kola Lige nacija protiv Mađarske koji se igra u nedelju od 20.45 časova.

Biće to duel dva različita raspoloženja, Mađari su pobedom protiv Islanda izborili plasman na EURO, dok je Srbija izgubila na penale od Škotske pa ni posle 21 godine neće videti EP.

„Orlovi“ su ove subote odradili poslednji trening, a selektor Ljubiša Tumbaković i vezista Nemanja Makismović imali su konferenciju za medije u Budimpešti, koja je trajala kratko, kako se navodi na sajtu srpske kuće fudbala.

– U Budimpeštu smo stigli posle bolnog poraza u finalu baraža za plasman na Prvenstvo Evrope od Škotske. Zbog svega navedenog atmosfera u ekipi nije baš dobra, moramo mnogo da učinimo da se podignemo i budemo u skladu sa zahtevima ovog meča. Moramo da igramo bolje nego što smo igrali u Beogradu u oktobru – rekao je selektor Srbija.

PROČITAJTE JOŠ…

VREMENSKA PROGNOZA: Srbija pod uticajem anticiklona, od utorka PROMENA, a evo kada stiže SNEG

Moskva uputila 20 AVIONA SA MIROVNJACIMA u Nagorno-Karabah

JEZIVA NESREĆA! MAJKA I ĆERKA ZAPOMAGALE: Autom sletele u potok, isplivali DETALJI teške DRAME!

DRAMATIČNO UPOZORENJE DR ĐERLEKA „U narednih sedam dana očekujemo dalji PORAST BROJA OBOLELIH!

Nemanja Maksimović ne krije da su saigrači i on još uvek pod utiskom poraza od Škotske i propuštene prilike da se plasiraju na EURO.

– Jedan od najvećih neuspeha u našoj karijeri je poraz od Škotske. S druge strane Mađarska ekipa je jaka, čak i ako joj nedostaju neki igrač. Moramo se usredsrediti na svoju igru i igrati u skladu sa potencijalom koji ima reprezentacija – kratko je rekao Maksimović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter