Izvor: Alo.rs
22.08.2020 u 07:46
0

SAN SRPSKOG REPREZENTATIVCA SE ISPUTNIO: Pored trofeja ima i razlog više za sreću!

Sevilja nije izgubila nijedno finale Lige Evrope, a sa šest trofeja rekorder je takmičenja

Vezni fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj u petak uveče u Kelnu podigao je trofej Lige Evrope, prvi u međunarodnim takmičenjima u karijeri. Srpski reprezentativac sigurno da sa omehom može da gleda optimistično na svoju dalju karijeru, ali i osvrt na prošlost daje mu posebnu veru da sve o čemu se sanja, jednog dana može i da se živi.

S osmenoh od uha do uha Gudelj je tražio reči kako da opiše najveći uspeh u karijeri.

PROČITAJTE JOŠ

OPREZ: Sutra se pali žuti METEO-ALARM, evo kakvo vreme nas OČEKUJE

(UPUTSTVO) ELEKTRONSKO ZAKAZIVANJE ZA PCR TEST: Može se zakazati od ponedeljka u Kliničkom centru Srbije

STANJE NA PUTEVIMA: Radovi i zadržavanje do 60 minuta

PRVI PUT U ISTORIJI: Žene na čelu grada

„Čuo sam danas da sam debitovao za NAC Bredu na današnji dan pre tačno deset godina. Kad sam to čuo, zastao sam, osvrnuo se i pomislio: ‘Mogao bih tačno deset godina kasnije da osvojim najveću nagradu u karijeri.’ I na kraju sam osvojio. Ovaj osećaj je toliko poseban,“ rekao je Gudelj za RTL.

Srpski fudbaler je posle NAC Brede igrao u AZ Alkmaru, Ajaksu, Tjanđin Tedi, Gvangdžou Evergrandeu i Sportingu iz Lisabona pre nego što je 2019. stigao u Sevilju.

Do prekida sezone odigrao je svaki minut za Andalužane u Ligi Evrope, ali je nedavno zbog pozitivnog testa na koronavirus morao na prinudnu pauzu.

„Dve nedelje sam morao da ostanem kod kuće i sam treniram. Srećom, osećao sam se dobro. Kasnije sam se priključio ekipi, a onda smo pobedili Mančester Junajted i Inter. Sada vam je jasno zašto sam rekao da nemam reči da opišem kako se osećam,“ naglasio je Gudelj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter