Izvor: kurir.rs
19.09.2020 u 14:09
0

ŠEF STRUČNOG ŠTABA CRNO-BELIH NAJAVIO: Biće pet promena na gostovanju u Čajetini

Trener Partizana Aleksandar Stanojević video-konfrencijom na stadionu u Humskoj najavio je utakmicu osmog kola Superlige protiv Zlatibora u Čajetini.

„Imali smo 120 minuta, put i igrači su umorniji. Idemo opet na put i to nam stvara malo problema. Ovo nam je važna utakmica, tako se i pripremamo za nju“, rekao je Stanojević.

Rotacije posle napornog meča u Kišinjevu su neophodne.

SVE O SPORTU

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: LEJKERSI BRUTALNO TUKLI DENVER ZA 1-0

POVRATAK SERIJE A NA VELIKA VRATA: Juventus gubi ulogu favorita

BOJIĆ DONEO POBEDU VOJVODINI

SPEKTAKL U SMEDEREVU SUPERLIGE SRBIJE U BOKSU: Ko će na tron?

„Ne znamo kakva je stiaucija sa Sadikom oko te povrede. Neću nikoga odmarati za utakmicu u Belgiji, već samo od ove utakmice prethodne. Moramo naravno da odmorimo neke igrače koji su imali veliku minutažu. Spremni smo. To je realnost, u Evropi se igraju utakmice na tri dana, zašto ne bismo mogli i mi? Nadam se da ćemo biti dominantni“.

„Sigurno ćemo rotirati, možda će Denis Stojković dobiti šansu od 1. minuta, videćemo još. Moramo da rotiramo da bi se svi osećali kao deo Partizana. Biće pet novih igrača u ekipi. Asano je u dobrom stanju, za Sadika čekamo poslednji izveštaj doktora. Ako budu zdravi biće obojica u sastavu. Ne kalkulišemo ništa“, poručio je Stanojević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter