Izvor: happybsc
19.01.2021 u 13:34
0

SKANDAL! POLIPAO LONČIĆE! Nezapamćen gaf stratega Milana pred meč sa Zvezdom (FOTO)

Trener Milana Stefano Pioli napravio je veliki gaf u izjavi nakon sinoćnje pobede na Sardiniji protiv Kaljarija (2:0).

NARODNA MEDICINA

UPOZORENJE RADIVOJA LAKIĆA LAKIJA! Ako vam često lupa srce ovo je uzrok!

OVAJ LEK UBIJA KORONU! Dr Nenadić: Može se kupiti u apoteci! I još ga ima!

ČUDO OD BILJA! Dr Dražić otkrio dva narodna recepta za imunitet i detoksikaciju

ZDRAVLJE IZ VILENJAKOVE APOTEKE: Doktor Neđo otkrio recept protiv povišenog krvnog pritiska! (RECEPT)

Šef struke „rosonera“ govorio je između ostalog i o nastupima lidera Serije A u Ligi Evrope gde će protivnik Milanu biti Crvena zvezda, a tom prilikom je čak dva puta ponovo da se meč igra u Sarajevu, umesto u Beogradu. Pioli je očigledno „polupao lončiće“ jer se nije ispravio ni nakon prve greške, ali sigurno će vrlo brzo shvatiti da je pogrešio i da se meč igra u Beogradu.

Fudbaleri Milana i Crvene zvezde sastaće se u šesnaestini finala Lige Evrope u februaru. Zvezda će u prvom meču biti domaćin 18. februara, dok je revanš na programu u Milanu sedam dana kasnije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter