Izvor: Telegraf.rs
09.08.2020 u 22:23
0

STANKOVIĆ U ODŽOVOM DRESU: Crvena zvezda SLAVI! (FOTO)

Šampion slavio sa 3:0 protiv Mačve

Prvo gostovanje u novoj sezoni i nova tri boda – Crvena zvezda je rezultatom 3:0 (1:0) savladala Mačvu u Šapcu i tako, posle Novog Pazara i Radničkog iz Niša upisala i treći trijumf na početku Superlige!

Šampionu su pobedu golovima doneli Nikola Krstović u 24. i Veljko Nikolić u 65. minutu – dva bonus igrača crveno-belih koji su meč počeli od prvog minuta, kao i Miloš Vulić u 90. minutu.

FK MAČVA – FK CRVENA ZVEZDA 0:3 (0:1)

(Krstović 24, Nikolić 65, Vulić 90)

Mačva: Perić – Pejović, Mijailović, Ristivojević, Knežević, Ivić, Božić, Dabić, Adamović, Marković, Zukanović .

OVO MORATE ZNATI: 

NOVI KORONA PRESEK: Smanjuje se broj NOVOOBOLELIH i na RESPIRATORIMA!

KRIZNI ŠTAB O KORONA VIRUSU Kon: Deca će OVO raditi pre nego što krenu u školu! (VIDEO)

AUTOBUS SLETEO U JARAK: Najmanje 34 povređeno, jedan putnik poginuo!

NE ZNAJU DA STANU: Posle odlaska Miloševića u Knin, Hrvati sada traže još nešto od Pupovca!

DIRLJIVA FOTOGRAFIJA IZ DOMA RAŽNATOVIĆA: Mali Željko u naručju PRADEDE! (FOTO)

Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić, Pankov, Degenek, Rodić, Sanogo (Petrović 46), Nikolić (Gajić 83), Ivanić (Vulić 76), Spiridonović (Ben 46), Katai (Gavrić 73), Krstović.

Međutim, o Krstovićevom prvencu u Zvezdinom dresu će se još voditi analize s obzirom na to da je on diskutabilan iz dva razloga! Najpre, da li je mladi napadač napravio faul prilikom borbe za poziciju, a zatim da li je bio i u ofsajdu kada mu je Aleksandar Katai uputio loptu.

To nije bila jedina sporna situacija na meču i nema sumnje da će sudijski ekspert imati pune ruke posla tokom analize. Na njegovom tapetu biće faul defanzivca Pajovića nad Nikolićem, kada su crveno-beli tražili crveni karton zbog otvorenog đona, potom da li je Ben bio van terena kada je centrirao Krstoviću, a ovom nije priznat gol, zatim i kada je Dukić nagazio Bena u kaznenom prostoru, a sudije nisu videle tu situaciju. Da jesu – verovatno bi bio penal za Zvezdu.

Mačva je utakmicu otvorila sjajnom akcijom već u 1. minutu, kada su psoel svega dobili samo korner. Najbolju priliku imali su u 64. minutu, pri rezultatu 1:0, kada je Zukanović odlično prošao, ali je šut Dabića sa nekih 18 metara izblokirao Degenek.

Samo minut kasnije, Zvezda je dala drugi gol preko Nikolića i praktično je rešila pitanje pobednika. Šutirao je mladi vezista crveno-belih sa nekih 25 metara, lopta je zakačila igrača Mačve taman toliko da dobije čudan efej i prevari Perića.

Perića koji je utakmicu otvorio sa dve odbrane, ali u tom 24. minutu nije mogao ništa. Samo je pogledom ispratio udarac Krstovića koji je završio na zemlji posle duela sa odbranom Mačve, a onda je ustao i samo plasirao loptu u mrežu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter