Izvor: Kurir.rs
12.08.2023 u 12:50
0

UZNEMIRUJUĆE: Poslednja fotografija ubijenog NAVIJAČA AEK-a, dok kolabrira pred kioskom (FOTO)

Poznati su najnoviji detalji o ubistvu navijača Mihalisa Kucurisa u Atini. Kako navodi grčka "Prototema" nesrećni mladić je u 23.08 ranjen.

Sve se to desilo dok su navijači AEK bili napadnuti od strane huligana Dinama iz Zagreba.

BESRAMNA OPRAVDANJA HULIGANA IZ ATINE: Svojim izjavama šokirali sve – „Dok sam čekao ispred stanice…“

Malo pre toga, tačnije u 23.05 viđen sa ostalim navijačima AEK-a, kako kreću ka mestu gde je prvo izbila tuča. Ono što se dalje zna – nesrećni mladić je viđen kako povređen hoda ispred kioska, na raskrsnici ulica „Smirni“ i „Foko“.

Zatim, ranjeni Kacuris kolabira i pada, usled nekontrolisanog krvarenja, a nepoznata osoba koja se našla na tom mestu pokušava da ga drži uspravno, ali ne uspeva, što je sabeležila i kamera video koja je postavljena u kiosku.

Prototema
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter