Izvor: kurir
19.01.2021 u 11:03
0

VOŠINA DECA NAJVEĆE POJAČANJE: Milutinović otkrio da li Boaći postaje „lala“, ali i jednu važnu odluku crveno-belih!

Član uprave Fudbalskog kluba Vojvodina, Slobodan Milutinović otvoreno je govorio o dešavanjima u ovom klubu, kao i prelaznom roku

Šuškalo se da bi crveno-beli dres mogao da zaduži Ričmond Boaći.

– Po meni veliko pojačanje za nas su igrači koji su nam se priključili iz omladinskog pogona. To je budućnost Vojvodine, UO je izneo plan pred Skupštinu kluba koja je prihvatila i usvojila da se Vojvodina okrene svom omladinskom pogonu, dokazanoj “fabrici” talenata. Uz par iskusnih, stabilnih i dokazanih igrača koji će biti mentori onim mlađim. Boaći po meni jeste pojačanje za neke superligaške ekipe, ali u ovom konceptu se ne uklapa u nas dugoročni plan – rekao je Milutinović za medije 

On je zadovoljan uslovima na pripremama.

– Uslovi u Turskoj su najbolji mogući. Trudimo se da našim igračima pružimo maksimalno savršene uslove za pripreme i mislim da smo to uspeli i ove godine.

Prvu utakmicu na pripremama, protiv Altaja, ste odigrali 1:1, debitovao je i Veljko Simić.

„ĆIRILICA“

U „ĆIRILICI“! MRAČNE TAJNE „ŠKOLA ZA TALENTE“! Mnoge su povezane sa pedofilskim lancima!

MORAMO DA SARAĐUJEMO SA SVIMA! Ako se opredelimo samo za jednu stranu, tog trenutka ćemo nestati!

SLOVENCI NISU NACIONALISTI! Hrvati su me izbrisali iz svih knjiga! U svakom leksikonu u Sloveniji stoji moje ime!

SRBIJA NEMA NIKAKAV KONFLIKT! Albanci imaju konflikt i veliki problem!

– Prva utakmica je uvek teška, bila je dobra utakmica, videli smo dosta mladih igrača na terenu, dobrih poteza. Simić je pokazao da će biti dobro pojaćanje za nas i da se nismo prevarili njegovim dolaskom.

Milutinović je uživo ispratio i meč Proletera.

– Taj dan smo doneli odluku da pogledamo nekoliko utakmica koje su se odigravale u Antaliji, podelili smo se i ja sam došao da pogledam Proleter. Došao sam da pogledam neke igrače, a usput da dam podršku mom prijatelju koji je sportski direktor, na prvoj utakmici u Antaliji.

Otkrio je i da li u redovima ovog kluba ima igrača za Vojvodinu.

– Mogu da kažem da necemo dozvoliti da prvi ne vidimo neke igrače u Proleteru, jer je to u našem dvorištu. Leonardo je skrenuo pažnju na sebe ovih šest meseci, pokazao se interesantim, ali o tome će sportski direktor da priča, ako uopšte dođe do interesovanja Vojvodine – zaključio je Milutinović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter