Izvor:
08.12.2016 u 02:29
0

Za njega nema zime: Srbin zarađuje tri hiljade evra U MINUTU!

Nikola Maksimović za tri meseca odigrao 439 minuta za Napoli, što ga čini milionerom među rezervistima.

Prelaskom u Napoli za neverovatnih 29 miliona evra, Nikola Maksimović je zvanično postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji, a za tri meseca provedena u Napulju reprezentativac „orlova“ je došao u situaciju da za svaki minut proveden na terenu bude plaćen gotovo 3.000 evra.

Bivši štoper Crvene zvezde je na stadion Sveti Pavle stigao poslednjeg dana avgusta i Napolitanci su od tada odigrali 13 mečeva u Seriji A, plus još pet u Ligi šampiona, a Maksimović je na terenu proveo svega 439 minuta, što praktično znači da je na svakih 60 sekundi inkasirao po 2.733 evra.

Greje klupu

Tri puta je italijanskom šampionatu bio starter, kao i jednom u Ligi šampiona, dok je na međunarodnoj sceni upisao još 79 minuta na meču protiv Benfike, kad je već u uvodnim trenucima meča zamenio povređenog Raula Albiola.

Mesec i po bez meča

Štaviše, Maksimović punih mesec dana nije odigrao ni minut za klub, već je poslednji nastup zabeležio 23. oktobra na meču protiv Krotonea, u kojem je odigrao svih 90 minuta i uspeo da postigne pogodak.

Kurir
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter