Izvor: ALO.rs
22.08.2021 u 17:22
0

ZVEZDA SE POJAČAVA: Evo koji reprezentativac uz Živkovića stiže na Marakanu

Šampion Srbije pojačava redove pred nastavak sezone.Očigledno da su na „Marakani“ čekali da se osigura plasman u grupnu fazu Lige Evrope kako bi krenuli u dodatno ojačavanje sastava pred nastavak sezone.

Tome u prilog ide i najnovija informacija po pitanju pojačanja.Kako pišu mediji, Crvena zvezda ima nameru da pored Rišaira Živkovića (24), angažuje još jedno hitronogo krilo. U pitanju je omladinski reprezentativac Srbije Nikola Čumić (22) koji trenutno brani boje Olimpijakosa.

Grci su spremni da puste ofanzivnog vezistu na pozajmicu u Zvezdu, ali uz obavezan otkup od 1.000.000 evra naredne godine, dok na „Marakani“ pokušavaju da tu cifru smanje.

VAŽNO:

VUČIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA: „Čuvaćemo našu zemlju, slobodu i samostalnost“

KONAČNO! U toku EVAKUACIJA Srpkinje iz Kabula: Vraća se avionom sa državljanima Hrvatske i BiH

CETINJE: Zavšen protest protiv ustoličenja mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru!

Skoro potpuno lokalizovan požar u VINČI: Evo kakav je KVALITET VAZDUHA u prestonici

U crveno-belom taboru su primetili da po boku nedostaje brzine, pa bi to Čumić i Živković trebalo da poprave. Nekadašnji đak Ajaksove škole je u subotu bio gost na „Marakani“ gde je gledao duel protiv TSC-a (3:1), a u narednih nekoliko dana bi trebalo i zvanično da postane novi igrač šampiona Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter