Izvor: Happy BSC
24.02.2024 u 07:39
0

HAOS NA NBA SPEKTAKLU: Pobesneli Jović učestvovao u žestokoj tuči (VIDEO)

Situacija se dogodila početkom poslednje deonice kada je Kevin Lav grubo faulirao prvu zvezdu

Košarkaši Majamija našeg Nikole Jovića savladali su na gostovanju Nju Orleans Pelikanse rezultatom 106:95, ali je susret obeležila žestoka tuča na terenu u kojoj je učestvovao i srpski reprezentativac.

Situacija se dogodila početkom poslednje deonice kada je Kevin Lav grubo faulirao prvu zvezdu Pelikansa Zajona Vilijamsona nakon čega je usledio haos.

Krenuli su da se koškaju Zek Nadži i Džimi Batler gde je nakon što je Maršal spustio ruke na asa Majamija ovaj u naletu besa počeo da ga davi. Stvorila se velikagužva, a skočili su i svi košarkaši sa klupe, pa smo videli veliku frku.


Nakon što je u prvom trenutku stalo guranje, Tomas Brajant je besan što ga je Batler uhvatio za vrat ponovo krenuo na igrač eMajamija, A tada je u gužvu poleteo i Jović koji je bio kod zapisničkog stola.

Sve se srećom završilo bez veće eksalacije.

Epilog svega je da su isključeni Batler i Tomas Brajant kod Majamija, a Maršal i Hose Alvarado kod Nju Orleansa.

Jović je inače za 20 minuta na terenu imao tri poena uz šut iz igre 1/2 i tri skoka i dve asistencije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter