Izvor: Telegraf.com
19.10.2023 u 20:30
0

HRVATSKI TRENER DOBIJA NOVI POSAO: Robert Prosinečki na korak od preuzimanja Partizanija!

Hrvatski trener blizu novog posla.

Prosavljeni hrvatski fudbaler, a sada trener, Robert Prosinečki mogao bi da pronađe novi posao nakon otkaza u Rudešu. Kako prenose albanski mediji, Robi bi uskoro mogao da postane novi trener tamošnjeg prvoligaša Partizanija, koje je donedavno s klupe predvodio Zoran Zekić.

Robert Prosinečki je navodno već otputovao u Albaniju, kako bi odradio i završne pregovore i tako postane novi trener kluba iz Tirane. „Žuti“ bi trebalo da postane novi trener do kraja nedelje, kada će sve postati i zvanično.

NOVO POJAČANJE U HUMSKOJ: Marko Tadić u Partizanu naredne tri godine

Partizani se trenutno nalaze na petoj poziciji u Albaniji, gde su osvojili 11 bodova uz dve utakmice manje u odnosu na vodeću Egnatiju koja ima 16 bodova.

Ekipa iz Tirane je ovog leta igrala i kvalifikacije za plasman u jedno Evropsko takmičenje, ali nisu se tamo plasirali.

Podsetimo, Robert Prosinečki je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Crvenu zvezdu, Kajzerispor, Denizlispor, Olimpiju i Rudeš, dok je bio i selektor reprezentacija Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter