Izvor:
01.03.2024 u 22:45
0

IBRA NA NOVOM ZADATKU: Ibrahimović ‘srećan i uzbuđen’ zbog novog izazova u Milanu, nisam mogao da kažem ne

„Nisam mogao da kažem ne“, kaže o novom poslu u Milanu, kada je dobio ponudu kojoj nije mogao da odoli

Ko poznaje Milan bolje od ovog momka? To je najbolji igrač kojeg sam ikada sreo, i ne govorim o stvarima koje je uradio na terenu“, rekao je Geri Kardinale na fudbalskom događaju Fajnenšel tajmsa za Zlatana Ibrahimovića u Londonu.

Ibrahimović je govorio o svojoj novoj ulozi u AC Milanu i vlasničkoj grupi Redbird Capital.

Osnivač Redbird-a, Geri Kardinale , kaže da je bila laka odluka dovesti Šveđanina u kompaniju.

SVETSKO PRVENSTVO U ATLETICI : Angelina Topić bez medalje na Svetskom prvenstvu, među šest najboljih je na planeti

„On ima dovoljno autoriteta da bude moj glas za grupu igrača. Da sam samo izabrao momka iz Njujorka, on bi imao mnogo manje uticaja. Način na koji Zlatan razgovara sa igračima je jedinstven.“

Kardinale poredi Ibrahimovića sa sportskim zvezdama poput Dvejna Džonsona i Lebrona Džejmsa.

„Istu stvar vidim i kod Zlatana. Oni imaju sposobnost da zakorači u moj svet.“

Na pitanje da li je prihvatio ponudu zbog obećanja da će postati milijarder, Zlatan kroz smeh odgovara: „Ko kaže da već nisam?

„Pre svega, završio sam karijeru tri meseca pre nego što sam upoznao Džerija. Posle 20 godina osetio sam se slobodnim, a onda mi je Džeri dao ponudu koju nisam mogao da odbijem. To mi otvara vrata.“ dodao je on.

„Nisam mogao da kažem ne. Kada sam dao otkaz, rekao sam da želim da počnem od nule. Onda je došla ova prilika. Osećam da imam mnogo da dam. Kada radite sa najboljima, postajete najbolji“, izjavio je Ibrahimović.

„Igrao sam sa ovim momcima. Oni su bili moji saigrači pre osam meseci. Postoji ogromno poštovanje između nas i moje trenutne uloge. Morate donositi određene odluke, ne biti previše ljubazni i razmišljati iz drugih perspektiva. klub i budućnost“.

„I dalje sam deo švedskog kluba Hamarbi, kao i ranije. Radimo na poboljšanju i preduzimamo korake sa Hamarbijem. Ovo ništa ne menja“, zaključio je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter