Izvor: Alo.rs
27.02.2024 u 15:26
0

ISPOVEST ĐOKOVIĆA KOJA JE ŠOKIRALA SVET! Novak sa suzama u očima progovorio o porodici, pa otkrio ono što niko nije znao!

Novak Đoković je u Americi bio više nego iskren.

Novak je otkrio zbog čega mu je iz godine u godinu sve teže. Novak se muči kad mora da ostavi porodicu.

-Da budem iskren, borim se sa tim sve više kako vreme odmiče. Australija je dugo putovanje, verovatno najduže koje imamo u čitavoj godini. Moj sin ima devet, a ćerka šest godina. Svaki dan, svake nedelje, se menjaju – rekao je Đoković.

Tanjug/AP Photo

Nastavio je u istom rimu.

– Kao čovek, opet, balans privatnog i profesionalnog života je ključ. Očigledno, za svakog je drugačije. Svi smo mi različiti pojedinci. Ovo je veoma zahtevan sport sa velikim intenzitetom putovanja tokom cele godine. Morate da igrate širom sveta, što je lepo, što nam omogućava da putujemo svetom i igramo pred mnogo različitih ljudi i nacija. Istovremeno te odvaja od porodice i od dragih ljudi.

FUDBALERI BAJERNA STIGLI U BEOGRAD, A NA TERENU TIGAR! Arkanov potez koji je sve ZAPREPASTIO: „Imate po 100.000 maraka za prolaz“

Noletu je baš teško.

-Kada nisam, kako da ostanem povezan? Očigledno, tehnologija vam omogućava da komunicirate, ali drugačije je kada ste odsutni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter